Ryggen er god igen nu

Sedoj har siden den 24. marts haft lidt on and off problemer med ryggen. Nogle dage var han lidt øm, andre dage var der ingenting. Det endte dog med, at han fik en lille bule på rygsøjlen, som også kom og gik, som det passede den.

Jeg snakkede først med dyrlægen, som bad mig om, at få fat i en massør, da det eneste han kunne gøre, var at give Sedoj noget smertestillende. Jeg fik så Gitte fra MySir Hestemassage ud, og hun sagde, at jeg skulle have fat i en kiropraktor, da hun var bange for, at ryghvirvlen var forskubbet. Jeg smuttede så tilbage til dyrlægen, for at få godkendelse til en kiropraktor, så det var på plads forsikringsmæssigt.

Endelig blev det så dagen, hvor Regitze Rising kom på besøg. Skaden var heldigvis ikke så slem, som jeg havde frygtet, ryghvirvlen var blot skæv, og ikke forskubbet. Derimod var Sedoj faktisk skæv fra nakke til halerod, men det fik Regitze rettet op på. Hun skal dog lige på minimum et besøg mere senere, for at tjekke op på den skævhed.

Sedoj var bare så sød, men alligevel noget skeptisk over for Regitze, og de klap hun gav ham, men han affandt sig med situationen. Flere gange måtte han lige snuse til Regitze, og se hvad det var hun lavede ved ham. Men han tog det pænt, og jeg er rigtig stolt af den bette grå….

Sedoj skal nu holde fri de næste to dage, hvor han kommer på en lille flad fold. Efter de to dage må jeg begynde at gå ture med ham, og så kommer han ned på sin normale fold. Efter en uges tid med gåture, må vi så endelig begynde at ride igen. Og jeg glæder mig helt afsindig. Det var en lettelsen dag for mig, for det stod heldigvis ikke så slemt til med Sedoj, som først frygtet.

Og nu kan jeg se frem til, at få lov til at arbejde med ham igen, og hvor er jeg bare glad for det…. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive, men vil så slutte af med Jubiiii….. nu kan vi snart komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *