Uheldet rammer igen

Jeg fik ellers dagens chok i dag. Jeg striglede Sedoj, og da jeg ville børste det venstre forben rent for mudder, kunne jeg godt mærke, at det ikke kun var mudder, der var på benet. Jeg tjekkede lige efter, og så at hele benet var smurt ind i blod. Min første tanke var, at der helt sikkert gemte sig et kæmpe sår, inde under alt mudderet og blodet.

Jeg fik hældt noget vand i en spand, og fandt en ren klud, og så kom Sedoj ud på staldgangen, hvor benet blev vasket. Til min store overraskelse var det ikke andet end to små rifter på knæet, og en lille rift på koden. Hvordan det kan have blødt så meget, er for mig en gåde… Men jeg skal da ærligt indrømme, at jeg var meget lettet.

Knæet er en lille smule varmt og hævet, men han er ikke halt. Jeg er dog mest spændt på, hvordan hans knæ ser ud i morgen. Jeg frygter at det er meget hævet, meget varmt, og at han er halt. Jeg håber dog, at det slet ikke er så slemt endda, men jeg må pænt vente indtil i morgen med at se skadens omfang. Indtil videre ser det ikke så slemt ud.

Hvorfor skal det altid gå ud over min lille skat?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *