Dans og leg med Silver

I dag blev Silver trænet i sit nye trick – nemlig at neje. Vi har lidt vej endnu, inden den sidder der, men vi er godt på vej, hvis du spørger mig. Der er dog sket en fejl fra min side, da jeg startede med at lære Silver tricket, for han bøjer halsen for meget, og har nærmest panden mod jorden. Det skal vi have lavet om, så han har hovedet oppe/fremme, når han nejer. Det er dog første gang, at jeg lærer en hest at neje, så jeg er lidt stolt af mig selv og meget stolt af Silver…

Jeg vil gerne drage opmærksomheden mod starten af videoen, hvor han faktisk nejer helt uden hjælp, da jeg igen forsøger, at komme over på den anden side. Det er første gang, at det sker, og som det ses, får han også masser af ros…

Men Silver er meget fokuseret på at stå på min højre side, og desuden var et af de allerførste tricks, som han lærte, at bakke hen til mig, for at få kløet bagdelen. Det resulterer i en vældig sjov dans – specielt når man ser den bagefter på video, hvor jeg forsøger at komme over på Silvers højre side. Så her er også en hel lille dansevideo med fraklip/fails.

Jeg ved godt, at det ikke er helt hensigtsmæssig, at vi skal have en hel lille dans, men han forsøger bare så ihærdigt, at gøre det rigtige, og det kan jeg jo ikke tillade mig, at brokke mig over…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *