Vandt luksus læderplejesæt

Jeg deltog i julekonkurrencen hos Omnihorse, og var så heldig at vinde d. 13. december 2020. Jeg fik beskeden den 31/12-2020, men har først nu fået tiden til at skrive om denne dejlige præmie. Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til Sadelmager Jan Guldborg for præmien.

Jeg vandt som sagt rigtig lækker præmie, nemlig et luksus læderplejesæt samt en Effektiv Care & Clean Sprayrens fra sadelmager Jan Guldborg

Billedet er lånt fra Stald Sadelmager Jan Guldborgs hjemmeside

Læderplejesættet er et rigtig fint sæt, og kommer i en praktisk taske, hvor det hele kan være samlet. Jeg synes det er nogle flotte beholdere, der minder om glas med patentlåg. Sadelsæbe og læderbalsam dufter godt og mildt. Det kan jeg godt lide. Produkterne er Det er drøje i brug, og gør deres arbejde perfekt. De giver en flot finish af læderet, der bliver dejlig blødt.

Effektiv Care og Clean Sprayrens er, som navnet siger, effektiv og nem at bruge i det daglige. Min læderrutine er ihvertfald optimeret en smule i forhold til, hvad jeg plejer, og det kommer jo både mig, selv, hestene og læderet til gode.

Jeg vil også nævne, at jeg ikke havde problemer med at bruge disse produkter, selv om jeg godt kan have lidt sart hud på hænderne. Jeg oplevede ingen tørhed eller kløe bagefter, hvilket bestemt også er et plus for mig, da jeg kan slippe for at bruge handsker. Jeg synes nemlig, at det er nemmest at lave sådanne ting uden handsker

Herunder kan du se video om brugen af både sprayrens og læderplejesættet:

Om Luksus læderplejesættet skriver Sadelmager Jan Guldborg på deres shop:

Albions luksus læderbalsam er en ultra smidiggørende, plejende og beskyttende balsam. Den er baseret på en original 200 år gammel Sweitzisk opskrift, udviklet til at pleje læder udsat for ekstreme forhold i de udfordrende bjergområder i Sweitz.

Albions luksus lædersæbe er en mild vegetabilsk baseret sæbe, beriget med glycerin for at sikre en super rengøring og samtidig blødgørende og beskyttende effekt. Den unikke blanding af naturlige ingredienser fjerner effektivt både sved og snavs. Sæben er samtidig pH-neutral og fri for skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer og den fjerner ikke farven fra dit læderudstyr.

Om Effektiv Care & Clean rensespray skriver Sadelmager Jan Guldborg på deres shop:

Fjern dagligt støv, smuds og sved fra dit læderudstyr og vedligehold på den måde en flot og ren overflade på dit udstyr. Effektiv Care and Clean er perfekt til daglig læderpleje, men kan benyttes til både læder og skind og tekstiler mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *