Kaninen Snuske

Snuske var vores lille maskot. Han er født i 2018, og vi holder hans fødselsdag den 1. april. Han blev vores i december 2018. Vi måtte desværre af med et års tid senere, da han ikke længere trivedes i vores lejlighed. Vi fandt et nyt hjem til ham, hvor han nu har selskab af en lille hunkanin. Snuske er MEGET savnet – ingen tvivl om det overhovedet.


Snuske kort tid efter, at vi fik ham hjem

Han er af ukendt oprindelse, men er højst sandsynligt noget løvehoved mixet med anden race med meget pels. Vi kalder racen herhjemme Bellus Lepus Filum (nuttet kanin garnnøgle) efter opfordring på Facebook.


Se lige det ansigt – bare så sød!

Snuske er en rigtig sød lille kanin. Han er glad for at blive nusset, men ikke helt så tryg ved at blive løftet. Det kræver i hvert fald, at han føler sig helt sikker og tryg ved den, der løfter ham.


Søde Snuske

Han kan godt lide at være med ude at gå. Men han har som sådan ikke lært at gå i snor, vi må bare følge ham derhen, hvor han nu vil.


Baby-Snuske flader ud

Han er ret kræsen, og har ikke mod på at smage nyt. Så Snuske spiser sit foder, forskellige typer græs, hø, gulerødder, æbler og pærer, salat samt enkelte urter og det er sådan set det.

Vi glæder os over at have lært Snuske at kende. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at han har en stor personlighed. Han er meget savnet, men desværre kunne vi ikke give ham et liv, hvor han trivedes. Det har han fået nu sammen med sin lille nye kaninkone.