Hestene

Heste har været en del af mit siden 1984, hvor jeg startede til ridning i Mols Rideklub. Ret hurtigt fik hestene en stor betydning i mit liv. Palle, Polly og Jokum var 3 af de ponyer, som jeg startede på. Senere blev det Prins, Trine, Pondus, Pony og mange flere, indtil jeg mødte Flicka. Hun var en fjordhoppe, som blev min allerførste pony. Det var sådan mit liv med hestene startede, og du kan læse om mit hesteliv på min profilside. I dag består vores lille flok af 3 dejlige heste:

Sedoj ox – en kammerat for livet

Sedoj kom ind i mit liv i 2001, da han var 2 år gammel. Jeg søgte efter en ny drømmehest, og min tjekliste havde mange punkter. Jeg ønskede mig en rød tilredet hingst eller vallak med 4 sokker og blis, der skulle bringe mig til DM og VM i distance, samt kunne fungere som dressur- og springhest. Men jeg kom hjem med noget helt andet, nemlig en lille skimmel hingsteplag, og jeg kom alligevel hjem med meget mere end jeg turde håbe på – en kammerat for livet. 2 år efter, at jeg fik Sedoj, kom han ret slemt til skade med et bagben, og alle mine drømme og ambitioner indenfor ridning blev sat i bero. Til gengæld åbnede en helt ny verden sig, og vi begyndte på klikkertræning, tricktræning samt liberty. Det var et samarbejde på en helt anden måde, end jeg havde prøvet før. På Sedojs side kan du lære en lille grå hest med en stor farverig personlighed at kende.

Sejlstrups Silver Dust – charme, selvtillid og lækkert hår

Lille Sille blev købt i 2018, så Sedoj ikke skulle gå alene i løsdriften. Han var et rigtig fint lille hingsteføl på knapt 9 måneder, da jeg så ham, og hurtigt bestemte mig for, at charmetrolden skulle være min. Silver skal ikke kun gå som selskabspony. Endelig kan drømmen om en trick-og kørepony måske også blive opfyldt. Han er en lille forsigtig og følsom dreng, der dog alligevel er utrolig nysgerrig, og fyldt med charme, selvtillid og lækkert hår. Silver er min lille skygge – en absolut lommehest, der vil gøre alt for en godbid. Han er altid glad og klar på at arbejde. Her kan man tale om pony, der har ja-hatten på hver dag. Silver har allerede lært flere tricks, er en god springer, og har faktisk også fine gangarter. Han følger med på alle eventyr enten som håndhest eller ved at jeg går ved siden af ham. På Silver Dusts side kan du lære denne lille charmetrold at kende.

Super Mario – en læremester med attitude

Super Mario er det sidste skud på stammen. Han er min datters pony, og de to hygger sig sammen. Super er staldens ældste, men bestemt ikke af sind. Han skulle være en blanding af haflinger og new forest, og er en lille kampvogn af statur. Han har haft et langt liv som elevpony, men skal nu have sine sidste år som makker for min datter. Han hygger sig meget sammen med Silver, og er bestemt ikke bleg for at tage en frisk galop rundt på marken. Super er bare en rigtig sød og rar pony, der er charmerende på sin helt egen måde. Han giver altid en god tur, uanset om vi tager i skoven eller rider dressur og spring på banen. Som elevpony har han jo også lært et trick eller to, så han kan være en lidt udfordrende læremester. Han er dog altid en fair pony, men sover du i timen, så snyder han gerne lidt, når han komme til det. På Super Marios side kan du lære denne skønne pony at kende.