Mindesiden

Jeg har været hesteejer siden 1989, og de heste, som jeg har haft, har jeg anskaffet med forhåbning og forventning om at beholde dem resten af deres liv. Sådan er det bare ikke altid gået. Mindesiden er tilegnet de heste, som har været i mit liv. Nogle af dem er desværre gået over regnbuebroen, mens andre lever videre hos andre familier.  Alle som en lever dog videre i mit hjerte her hos mig.

Twiggy

Eftersom min datter nærmest havde overtaget Sedoj, besluttede jeg mig for at søge efter en lånepony til hende. Twiggy kom ind i vores liv. En sød og mild hoppe, der dog også havde sin egen mening om tingene. Min datters interesse var dog lidt skiftende, og Twiggy kunne ikke tåle ikke at blive motioneret jævnligt, så hun blev hurtigt for tyk, og viste tegn på ikke at trives. Derfor måtte vi desværre sende hende hjem til sine ejere igen efter 8 dejlige måneder med hende. På Twiggys side kan du læse hendes historie.

Lukas

Lukas var en ponyplag, som jeg tilfældigvis endte over hos nogle bekendte. Han gik alene på marken, og fungerede egentlig fint nok alt taget i betragtning. Han var lidt sky, kunne godt finde på at bide osv. Jeg synes dog, at det var synd, at han gik der alene, så jeg gav et spontant tilbud, og fik ham med hjem. Omstændighederne var desværre ikke med os. På Lukas’ side kan du læse hans historie

Celine og Mujallin ox

Celines annonce så jeg tilfældigvis på nettet, og jeg faldt straks for hendes blide blik og smukke ydre. Hun var desuden i fol ved en af mine daværende yndlingshingste, DA Korrado. Prisen var fordelagtig, og jeg så muligheden for at få en hoppe med en god afstamning og ikke mindst et føl, som jeg kunne starte op fra bunden helt selv. Desværre måtte jeg sige farvel til disse to yndige damer, da jeg mistede overskuddet til 3 heste. Et stutteri i nærheden ville gerne have dem, og de fik det som blommen i et æg. På Celine og Mujallins side kan du læse deres historie.

EasyRider xx (Antoinette)

EasyRider er altid blevet kaldt Safea. Hun var en yndig sort fuldblodshoppe, der var 3, da jeg fik hende i 1997. Meningen var, at vi skulle ud og gøre dressur, spring- og distancestævnerne usikre sammen. Hun var den dejligste hoppe, som jeg havde mødt. Efter kun 3 dejlige år, hvor vi havde det skønt sammen, skete der dog noget med vores forhold – især under ridning. Jeg valgte at sælge hende, da jeg mistede modet. På EasyRiders side kan læse hendes historie.

Abdullah ox

Abdullah var en helt særlig hest, der kom ind i mit liv, da ambitionerne blev for store og benene for lange til min fjordhoppe Flicka. Jeg fik ham, da jeg var 13, og han var 8 år. På trods af store udfordringer, var vi makkere på helt specielt niveau. Vi havde et samarbejde, som jeg sjældent har oplevet før eller siden. Jeg var skeptisk, da vi skulle se på ham, og jeg var knust, da jeg skulle af med ham. Han gav mig så mange nye oplevelser. På Abdullahs side kan du læse historien om ham.

Flicka

Flicka var min første pony. Hun var en fjordhoppe, som havde gået som pony i Djurs Sommerland, inden hun kom til Mols Rideklub. Efter at havde redet hende fast en gang i ugen i et lille års tid, gav mine forældre endelig efter for mit plageri, og jeg blev hesteejer i en alder af 10 år. Flicka lærte mig mange ting om livets barske realiteter som hesteejer, men også så mange gode minder på de tre år, jeg havde hende. På Flickas side kan du læse hendes historie.