Smukke Knold

Han er så fin, vores lille Knold. Han vejer nu lige knapt 2850 g. i en alder af 22 uger. Min lille kæmpekat! Knold er fin – han er en stille og forsigtig dreng, der først er begyndt nu er begyndt at åbne op for os – især mig. Han finder sig troligt i, at vores datter løfter rundt på ham, så der bruges lidt tid på at fortælle og vise, hvordan hun gør det rigtigt.

Han er en smuk dreng, meget majestætisk i udseende og opførsel. Han er yndefuld, og så snakker han så utrolig meget, uanset om det drejer sig om sult, besøg i kattebakken eller når han vågner. Han er knapt så legesyg som sin lillebror, men han kan godt lokkes til en god omgang “katten efter musen”. Hvis Tot blander sig, så trækker Knold sig, så skal man lege med ham, så skal han helst være alene, men så giver han tilgengæld også fuld gas!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *