Fra hanner til den’er

Her kommer lige en enkelt historie mere om de to skønne katte; Knold og Tot. Den 13. maj blev de nemlig kastreret, da de brugte ret meget tid på at parre hinanden/dominans, og det medførte som regel en større kamp efterfølgende, når den ene eller begge blev sure.

Knold hader at køre bil, og stresser meget over det. Han beklagede sig næsten hele vejen, og da han ankom til dyreklinikken, havde han ovenikøbet også haft tynd mave, så det var en rigtig dårlig oplevelse for ham. Tot derimod lagde sig til at sove, og vågnede dovent, da bilen blev slukket.

Kattene blev undersøgt, og Tot viste sig åbenbart at have løse knæskaller i en sådan grad, at det ville være svært for ham at klatre. Det lader vi være med at fortælle til Tot, da han let klatre op i vores kradsetræ, der er 2,30 m. Da dyrlægen blev informeret om dette, kunne hun også kun sige, at så generede det ham jo nok ikke på nogen måde. Det er en operation til 8-12000 kr., så det er ikke noget, vi påtænker at tage stilling til, medmindre han bliver generet af det. Ellers var begge sunde og raske.

Da vi skulle hente dem igen, var det 2 trætte katte, som vi fik med hjem, og igen var det især Knold, der var hårdest ramt. Han havde tisset inde i buret, så han måtte vaskes lidt, inden vi kunne starte køreturen hjem. Resten af dagen, var hans venstre øje lukket, og han sov hele dagen væk i det mest rolige sted i huset. Tot var i fuld gang en times efter, at vi kom hjem.

Knold skulle lige bruge en dags tid mere end Tot på at komme sig helt, og her 14 dage efter besøget hos dyrlægen, er begge katte i fuld vigør igen. Det har været en god ting, at få dem begge kastreret. Vi er sluppet af med den hunkat, der sad og skreg foran vores vindue. Tot er blevet meget mere kælen, og deltager nu i familielivet, hvilket er skønt. Men det er dælme varmt med godt og vel 10 kg. kat på skødet, selv om det er fordelt på 2 katte.

Hver morgen og hver eftermiddag bliver der lige leget en times tid for fuld skrue, uden at det ender i krads, bid og hvæs. Nu er de bare gode venner, og det er skønt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *