To gode venner

Sedoj har fået sig en rigtig god ven. Det er haflingeren Tjicko, og han er som Sedoj bare en rigtig drengerøv. De går sammen på folden hele dagen og hygger sig.

Der bliver der bidt i dækner og grimer. Der bliver kløet og nusset i stor stil, og en gang imellem går der rigtig drengekamp i den. Det seneste tiltag fra deres side, er dog næsten ikke til at stå for. Haffe-laffen står simpelthen og slikker Sedoj i panden eller så nusser han ham under hagen, og Sedoj eeeeeeelsker det bare. Det er altså lige før, at jeg bliver nødt til at overveje at blive ejer af sådan en haffe-laffe bare for at sørge for, at Sedoj har en ven for livet… Mit hestemoder-hjerte er smeltet.

30 billeder af et særligt venskab
[rl_gallery id=”12408″]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *