De er så gode!

Felecia og Sedoj får trænet ret meget efterhånden. De hygger sig meget sammen på ridebanen, og jeg tror, at Sedoj synes det er lidt fedt, at hun ikke forlanger så meget, som jeg gør, når jeg rider ham. Han er faktisk rigtig sød ved hende, og det er fantastisk at se.

Faktisk snyder jeg mig ofte til at kigge på dem, for Felecia bryder sig ikke om publikum. Jeg plejer at muge ud, når hun rider, og så kan jeg stå i boksen og nyde synet. Hun øver sig på rigtig mange ting, når hun er derude “alene”. Hvis jeg ser noget, der skal rettes, så fortæller jeg om dengang, hvor jeg selv skulle lære at ride, og så kommer vi ind på netop den ting, som der skal arbejdes på. Næste gang hun er ude at ride, så arbejder hun på det. Det er så skønt at se…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *