Det er rent pral!

Jeg er så stolt af både min skønne datter Felecia på 7 år, og min dejlige hest Sedoj på 17 år. De to er ved at have et fantastisk bånd sammen, og de hygger sig så meget på ridebanen. Felecia bliver hele tiden lidt modigere, og Sedoj er bare så sød ved hende. I dag fik jeg så ENDELIG lov til at fotografere hende sådan rigtigt, mens hun var ude at ride. Normalt skal jeg helst ikke kigge for meget på hende, og derfor retter jeg hende heller ikke i forhold til holdning mv. Det vigtigste er, at de begge hygger sig, og det er jeg slet ikke i tvivl om, at de gør. Dog fik hun en ting at vide, og det var, at hun skulle give ham plads fortil, når de red over bommene, og det må man jo også sige, at hun gjorde.

Efter ridningen tog vi nogle portrætbilleder af Døjsen og os. Felecia har taget de billeder, som jeg er med på, og jeg har taget dem, som hun er med på, eller hvor Sedoj står alene.

53 skønne billeder
[rl_gallery id=12019]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *