Snuskes fødselsdagsgave

Bedre sent end aldrig… Så her et par måneder efter Snuskes fødselsdag, fik vi endelig hentet hans gave hos Viborg Dyreklinik, som er givet i samarbejde med AniPlan.

Snuske havde i går været våd omkring øjenomgivelserne på venstre øje, men da vi så skulle til dyrlægen i dag, så var der slet ingenting at se. Vi tog dog afsted alligevel, for så kunne han få klippet negle og blive vaccineret. Snuske var så nervøs ved dyrlægen, at han bare ville sidde hos mig. Han holdte fast i min arm med forpoterne, og satte jeg ham på bordet, så hoppede han op til mig igen.

Det lykkedes dog dyrlægen at få ham tjekket og Snuske var i tip-top form, men måtte dog gerne tage 100-200 gram på. Det er dog ikke så nemt, når han nærmest har fri adgang til alt sit foder. Men vi må prøve at finde noget ekstra fedende frem til ham, som han vel at mærke kan lide, for Snuske er selvfølgelig også kræsen ligesom resten af vores lille flok…

Fødselsdagsgaven er Snuske meget glad for. Det er en lille hul træstamme med plads til hø, samt orange og grønt krymmel i enderne. Og så fik han en fin lille godbidsbold, som vi glæder os til at prøve.

Så en stor tak for fødselsdagsgaven til Aniplan og Viborg Dyreklinik

Og så har Snuske fået fine små sløjfer købt i Miljøfoder til at holde styr på pandehåret. Han er da lidt fin med sådan en bette sløjfe…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *