Snuske på tur igen

Med tanke på hvor godt det gik i går med at have Snuske med på tur, så tog vi endnu en tur, og det gik også bare fantastisk godt i dag… Han sad nok så fint i sin kurv, og så på verden omkring ham i de par timer, vi nu var afsted.

Snuske er klar til at komme på tur

Det har været en varm dag i dag, så vi sørgede selvfølgelig for skygge undervejs. Snuske var god til at drikke undervejs, så min største bekymring var faktisk, om han fik det for varmt i bilen, men det gik med lidt pauser, hvor han fik lidt frisk luft. Frisk luft fik han også på stævnepladsen, da vi inde i et telt fandt en blæser, og det var noget som Snuske nød. Se bare videoen herunder…

Er han ikke bare sød?! Det er bare så tydeligt, at han nyder det. Han rejser sig ligefrem lidt op, så han rigtig kan blive blæst igennem. Dette telt besøgte vi et par gange, og Snuske nød det lige meget hver gang….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *