Oline

Oline er en lille sød hunkat. Hun er en blandingskat, men måske der gemmer sig lidt British Shorthair i hende? Hun er i hvert fald en lille smuksak. Hun er meget snaksaglig, legesyg, og er altid i nærheden af os. Vi hentede Oline på et internat sammen med sin “bror” Oskar i 2020. Oline var på internatet lidt tilbagetrukket, men herhjemme blev hun hurtigt social. Hun valgte at blive Felecias kat, og de sover sammen på Felecias værelse.

Som sagt er Ole meget legesyg, og udover at lege med bolde og drillepinde, så elsker hun at lege fangeleg med Felecia. Hun er også meget kærlig, og slikker på vores hænder, når hun vil have kontakt, eller vi aer hende. Selv når hun leger, er hun aldrig voldsom, og det er yderst sjældent, at hun giver skrammer.

Det er rigtig hyggeligt med en lille Ole-mis i vores hjem, og hun sørger for at holde os i gang. Når mit vækkeur ringer, så er hun klar til morgenmad, så der er ikke tid til snooze. Står jeg ikke op, så starter miav-alarmen, indtil jeg rejser mig, og fylder mad- og vandskåle. Ligeledes kræver damen også oprydning hver aften inden sengetid, da hun ellers kommer med sit legetøj, og stolt viser sin fangst frem. Tro mig, når jeg siger, at hun højlydt fortæller, at hun har fanget et stort og farligt stykke legetøj til os.

Vi regner med, at Oline er fra 2017, så hun er nu 7 år gammel. Hun ankom som sagt med Oskar, og mens han boede hos os, så valgte Ole, at trække sig lidt, kan vi se nu. Hun sov ofter under sengen, var ikke så selvsikker, når hun gik rundt og hun legede næsten ikke. Hun er nu alenekat, og trives rigtig godt med det. Efter hun blev alene, blev hun meget mere opsøgende, legesyg og veltilpas. Hun er meget mere fremme – uanset om hun sover eller er vågen. Det er så dejligt at opleve, og vi føler, at vi nu lærer Oles rigtige personlighed at kende. Den er heldigvis fantastisk, så vi glæder os til mange flere år med denne skønne dame.

Fotoalbum