Silver Dusts familie

Silver Dust blev født i 2017, og er en Welsh Mountain Pony. Han er avlet og født hos Stutteri Sejlstrup, hvor han boede, indtil jeg købte ham i 2018.

Stamtavlen

Sejlstrups Silver Dust Clausholm Donatello Ysselvliedt’s Special Edition Revel Jeeves
Knighton Pincushion
Reekse Hoek Desi Synod Prophet
Thunder’s Janine
Sejlstrups Donna Silver Rosengårdens Picasso Harvest Universal Soldier
Rosengårdens Petunia
Polaris Delia Brynparc Carwyn
Polaris Dinah
Du kan finde Silver Dusts fulde stamtavle på AllBreedPedigree.com

Silver Dusts familietræ

Herunder kan du se Silver Dusts familie i billeder og ord. Jeg har fundet og fået en del billeder, som jeg har valgt at ligge ud på denne side. Jeg er i gang med en opsporing af de enkelte billeder, så der kan krediteres korrekt. Skulle du opdage et billede som duv ed, hvor hører til, så fortæl mig det gerne. Ser du et billede, som du ikke ønsker er her på siden, så fortæl mig det, og jeg vil hurtigst muligt fjerne billedet. Har du info og/eller billeder af nogle af disse heste, så må du meget gerne dele det med mig. Det vil dog blive lagt ud her på siden.

Clausholm Donatello (Far)

Silver Dusts far hedder Clausholm Donatello (Ysselvliedt´s Special Edition x Reekse Hoek Desi). Han er født i 2003. Han har den lidt specielle farve lyscream buckskin med sort man og hale. Donatello er en hingst med et super godt temperament. Han er yderst velgående, taktfast og har en særdeles god galop. Om Donatellos afkom kan det generelt siges at de har fået et kønt hoved, god front god bevægelse og godt temperament. Flere har arvet hans creamgen. Han har Dun, Cremello og Palomino afkom. Silver Dust er f.eks. født buckskin.

Ysselvliedt’s Special Edition (Farfar)

Silver Dusts farfar hedder Ysselvliedt´s Special Edition (Revel Jeeves x Knighton Pincushion). Han har en flot palominofarve, og er 120 cm. høj. Han er født i 2000 hos Ysselvliedt Stud I Holland, hvor han også er kåret. Han er flere gange champion. Han er far til mange afkom, der gør sig godt på shows og i sporten – både som køre- og rideponyer. Han er den sidste nulevende hingst efter Revel Reeves. Han er nu avlshingst i Sverige., men vender tilbage til Ysselvliedt Stud i Holland i et år 2021.

Reekse Hoek Desi (Farmor)

Silver Dusts farmor er Reekse Hoek Desi (Synod Prophet x Thunder’s Janine). I 1998 blev hun kåret i 1. kl., og gik fløj. Hun blev res. hoppe champion & res. sec. A champion. Hun beskrives som en hoppe med en særdeles god type og med god dybde. Hun har et særdeles kønt hoved, særdeles god hals og skulder. Hun har en god overlinie, men med en lidt lavt ansat hale. Hun har gode, tørre lemmer. Bevægelsen er excellent i skridt og generelt særdeles god. I 1999 deltog hun i Aalborg Horse Show, hvor hun fik 23 point, blev bedste welsh og fik en ærespræmie. I 2002 blev hun fremvist i Sverige, hvor hun fik 43 point og guld. I 2003 blev hun fremvist til Hobro Dyrskue, og fik 23 point. I 2004 deltog hun i kåring, hvor hun blev vinder af showklasse samt reserve hoppechampion sec. A.

Revel Jeeves (Farfars far)

Silver Dusts oldefar på faderens side hedder Revel Jeeves (Bengad Parrotia x Revel Jewel). Han blev født i 1972. Jeg har endnu ikke kunnet finde meget info om Revel Jeeves, da det ser ud til at være underforstået, at han er en helt særlig hingst, der har haft en stor betydning for Welsh Mountain avlen.

Knighton Pincushion (Farfars mor)

Silver Dusts farfars mor hedder Knighton Pincushion (Revel South Drift x Revel Sonic). Hun blev født i 1979. Hun er palominofarvet. Jeg har indtil videre ikke kunnet finde hverken billeder eller info om denne hoppe.

Synod Prophet (Farmors far)

Synod Prophet (Synod Captain x Synod Pops) er Silver Dusts oldefar på faderens side (farmors far). Han blev født i 1988, og var 122 cm. høj. Jeg kan i øjeblikket ikke finde flere oplysninger på denne hingst.

Thunder’s Janine (Farmors mor)

Silver Dusts oldemor på faderens side hedder Thunder’s Janine (Nachtegaals Captain x Thunders Sandy). Hun blev født i 1989. Jeg kan i øjeblikket ikke finde billeder eller flere oplysninger på denne hoppe.

Bengad Parrotia (Farfars farfar)

Silver Dusts tipoldefar på faderens side hedder Bengad Parrotia ( Coed Coch Salsbri x Coed Coch Perot). Han er skimmel, og blev født i 1969. Han er avlet af Mrs D.L. Gadsden i Stinchcombe i England.  Han har fået 8 afkom. Jeg kan i øjeblikket ikke finde billeder eller flere oplysninger på denne hingst.

Revel Jewel (Farfars farmor)

Silver Dusts tipoldemor på faderens side hedder Revel Jewel (Revel Hailstone x Revel Jean). Hun er en skimmel hoppe født i 1954. Hun er avlet af Emrys Griffiths i Breconshire i Wales. Hun blev mor til 18 afkom med forskellige hingste. Jeg har ikke kunnet finde andre oplysninger om hende, så jeg leder stadig videre.

Revel South Drift (Farfars morfar)

Silver Dusts anden tipoldefar på faderens side hedder Revel South Drift (Twyford Sprig x Revel South Wind). Denne hingst blev født i 1968, og døde i 1995. Han var 119 cm. høj og palominofarvet. Han er avlet af Mrs D.E. Griffiths i Wales. Han blev far til 65 afkom. Jeg kan desværre ikke finde andre oplysninger eller et billede af ham.

Knighton Powderpuff (Farfars mormor)

Silver Dusts anden tipoldemor på faderens side hedder Knighton Powderpuff (Revel Sonic x Glanusk Polly Prim). Hun blev født i 1975, og er skimmel. Hun er avlet af Mrs. Akehurst, Westowe Manor Farm i England. Hun blev mor til 8 afkom. Jeg kan desværre ikke finde andre oplysninger eller et billede af hende.

Synod Captain (Farmors farfar)

Silver Dusts tredie tipoldefar på faderes side hedder Synod Captain (Brierwood Rocket II x Brierwood Rosemary). Han blev født i 1981, og er avlet af Mr. Jones & Mrs J.C.L. i England. Han er mørkebrun med aftegn. Han blev far til hele 82 føl. Det var de eneste oplysninger, som jeg kunne finde om ham.

Synod Pops (Farmors farmor)

Silver Dusts tredie tipoldemor på faderens side er Synod Pops (Brierwood Rocket II x Leith Top of the Pops). Hun blev født i 1983, og er skimmel. Hun blev avlet af Mr & Mrs C. Jones, Gellihen Farm i Wales. Hun blev mor til 8 afkom. Jeg har desværre ikke kunnet finde andet info eller et billede af hende.

Nachtegaal’s Captain (Farmors morfar)

Silver Dusts fjerde tipoldefar på faderens side er Nachtegaal’s Captain (Weston Falcon x Rondeels Currant) Han blev født i 1983 og døde i 2010. Han er skimmel. Han er 121 cm. høj. Han blev avlet af Mr. A. Vos i Holland, og er ejet af Mr. M. Jansen i Holland. Nachtegaal’s Captain blev anset som værende champion før end titlen blev brugt. Han blev fremvist siden han var 3 år, og var altid vinderen af sin klasse. Han vandt Dyoll Starlight cup.  Han var især populær for sit smukke udseende med det fine hoved og en stor og rummelig trav. Da han var mest brugt i avlen i 1988 og 1989, bedækkede han op mod 80 hopper på en sæson. Han blev blandt andet far til hele 35 ster og keur hopper samt 7 godkendte sønner til NWPCS. Læs mere om ham i denne artikel (Hollandsk). Se ham i denne video fra 1995.

Thunder’s Sandy (Farmors mormor)

Silver Dusts fjerde tipoldemor på faderens side er Thunder’s Sandy (Rondeels Caron x Sandraudiga’s Heska) . Hun er en sort ster hoppe fra Holland. Hun er født i 1976, og er 114 cm. høj.  Jeg har desværre ikke kunne finde anden information eller billede af hende.

Coed Coch Salsbri (Farfars farfars far)

Silver Dusts tiptipoldefar på faderens side hedder Coed Coch Salsbri (Coed Coch Madog x Coed Coch Siaradus). Han blev født i 1957, og er avlet af Miss M. Brodrick i Wales. Han er skimmel, og er far til flere end 240 afkom.

Coed Coch Perot (Farfars farfars mor)

Silver Dusts tiptipoldemor på faderens side er Coed Coch Perot (Coed Coch Madog x Coed Coch Pibwydd) . Hun er en skimmel hoppe. Hun er født i 1963. Jeg har desværre ikke kunne finde anden information eller billede af hende.

Revel Hailstone (Farfars farmors far)

Silver Dusts anden tiptipoldefar på faderens side er Revel Hailstone (Coed Coch Glyndwr x Touchstone of Sansaw). Han er født i 1946, og er avlet af E. Griffiths i Wales eller Mrs. C. Armstrong Jones. De forskellige sider er uenige om dette . Han er skimmel og ca. 115 cm. høj. Han blev født i Wales, men er senere importeret til Australien. Han er far til flere end 40 registret føl.

Revel Jean (Farfars farmors mor)

Silver Dusts anden tiptipoldemor på faderens side er Revel Jean (Bolgoed Squire x Revel Judy). Hun er født i 1949, og er avlet af Emrys Griffiths. Hun har fået 6 afkom.  Jeg kan desværre ikke anden information eller billede af hende.

Twyford Sprig (Farfars morfars far)

Silver Dusts tredie tiptipoldefar på faderens side er Twyford Sprig (Coed Coch Asa x Revel Spring Song). Han blev født i 1965 og døde i 1994. Han blev avlet af Mrs. G.J. Mountain på Twyford Farm i England. Han var ejet af Mrs. Williams på Vardre Stud i England siden 1977. Han er rød med aftegn, og ca. 112 cm. høj. Han var en smuk pony med en god bygning, hvor især hans front kan fremhæves.

Revel South Wind (Farfars morfars mor)

Silver Dusts tredie tiptipoldemor på faderens side på er Revel South Wind (Revel Frolic x Revel Spring Song). Hun blev født i 1956, og er palominofarvet. Hun er avlet af Emrys Griffiths. Jeg har desværre ikke fundet mere info eller billede af hende.

Revel Sonic (Farfars mormors far)

Silver Dusts fjerde tiptipoldefar på faderens side er Revel Sonic (Revel Chip x Revel Sepha). Han blev født i 1969, og er avlet af Mrs D.E. Griffiths i England. Han er palomino. Han er blevet far til mere end 20 år. Jeg har desværre ikke fundet mere info eller billede af ham.

Glanusk Polly Prim (Farfars mormors mor)

Den fjerde tiptipoldemor på faderens side er Glanusk Polly Prim (Pendock Peter x Bolgoed Nymph). Hun blev født i  1963. Hun er skimmel. Hun blev mor til 8 afkom. Jeg har desværre ikke fundet mere info eller billede af hende.

Brierwood Rocket II (Farmors farfars far og Farmors farmors far)

Silver Dusts femte og sjette tiptipoldefar på faderens side er Brierwood Rocket II (Revel Pye x Brierwood Rosemary). Denne brune hingst med sokker og blis blev født i 1976, og han døde i 1995.  Han blev avlet af L.B. Brierley. Han blev far til mere end 75 afkom. Han vandt Champion til Royal Welsh Show i 1985 og Supreme champion i 1988.

Brierwood Rosemary (Farmors farfars mor)

Silver Dusts femte tiptipoldemor på faderens side er Brierwood Rosemary (Revel Pattern x Brierwood Bayleaf). Hun er født i 1960. Hun er skimmel. Jeg har desværre ikke fundet mere info eller billede af hende.

Leith Top of the Pops (Farmors farmors mor)

Silver Dusts sjette tiptipoldemor på faderens side er Leith Top of the Pops (Revel Jon x Revel Poplin). Denne skimlede hoppe blev født i 1968, og er avlet af Miss J. Burt i England. Jeg har desværre ikke fundet mere info eller billede af hende.

Weston Falcon (Farmors morfars far)

Den syvende tiptipoldefar på faderens side er Weston Falcon (Revel Janus x  Llandyn Dryw). Denne skimlede hingst er født i 1977. Han er 121 cm. høj.  Han er Elitehingst, hvilket er den højeste præmie for afkom ved NWPCS samt vandt klassen på NWPCS hingsteshow i 1980 som 3 års.  Han blev importeret til Holland i 1977.

Rondeels Currant (Farmors morfars mor)

Den syvende tiptipoldemor på faderens side er Rondeels Currant (Rondeels Matheus x Rondeels Careless). Hun blev født i 1977 i Holland. Hun er skimmel. Jeg har desværre ikke fundet mere info eller billede af hende.

Rondeels Caron (Farmors mormors far)


Silver Dusts ottende tiptipoldefar på faderens side er Rondeels Caron (Twyford Thunder x Rondeels Careless). Han blev født i 1968 i Holland. Han er brun og 115 cm. høj.

Sandraudiga’s Heska (Farmors mormors mor)

Silver Dusts ottende tiptipoldemor på faderens side er Sandraudiga’s Heska. Hun blev født i 1971. Jeg har desværre ikke fundet mere info eller billede af hende.

Sejlstrups Silver Donna (Mor)

Fotos fra Stutteri Sejlstrup

Silver Dusts mor er Sejlstrups Donna Silver (Rosengårdens Picasso x Polaris Delia), som er avlet af Stutteri Sejlstrup. Hun blev født d. 10.05.2013, og er 120 cm. høj. Hun er tilredet. Hun har været vist på 2 dyrskuer i 2015, hvor hun har gjort det godt med bl.a. 23 point og ærespræmie til Hobro Dyrskue. Derudover bemærkninger fra dommeren såsom “en excellent trav” og “en trav i særklasse”. Donna Silver er en moderne og højtstillet hoppe med en helt exceptionel bevægelse. Silver Dust ligner sin mor meget, men det gør bestemt ingenting.

Rosengårdens Picasso (Morfar)

Fotos fra Stutteri Sejlstrup

Silver Dusts morfar er Rosengårdens Picasso (Harvest Universal Soldier x Rosengårdens Petunia). Han blev født i 2008, og er 118 cm. Rosengårdens Picasso har livstidslicens ved Welshforeningen, så alle hans afkom får welsh papirer. Rosengårdens Picasso har en rigtig god forpart, og har særdeles gode bevægelse – hvor han flere gange er blevet bedømt med “excellent trav”. Han er både tilredet og tilkørt.

Polaris Delia (Mormor)

Silver Dusts mormor hedder Polaris Delia (Brynparc Carwyn x Polaris Dinah). Hun kom til Danmark fra Wales, og kom til Stutteri Sejlstrup i 2011. Hun havde på daværende et dårligt øje, og blev derfor købt udelukkende med henblik på avl. Hun bliver håndteret af børn uden problemer. Polaris Delia er udstillet en del i Wales, hvor hun bl.a. har været i den bedste tredjedel til Royal Welsh. I Danmark har hun kun deltaget i landsskuet, hvor hun fik 23 point som følhoppe (med hendes føl nr. 4).

Harvest Universal Soldier (Morfars far)

Foto 1+4: Leena Kahisaari, Foto 3: Brierdene Stud

Silver Dusts oldefar på moderens side er Harvest Universal Soldier (Brierdene Napoleon x Tanlan Unigryw). Han blev født i 2002, og er 116 cm. høj. Han blev kåret i 1. klasse, og gik fløj samt blev kåringens bedste hingst i 2005.

Rosengårdens Petunia (Morfars mor)

Fotos fra Stutteri Sejlstrup

Silver Dusts oldemor på moderens side hedder Rosengårdens Petunia (Bubbly Noggin x Rosengårdens Piccoline). Hun blev født i 2003, og er 120 cm. høj. Rosengårdens Petunia har klaret sig rigtig flot til forskellige shows. Hun er bla. til Roskilde dyrskue i 2005 blevet bedste 2 års sec. A, med 23 point samt nr. 6 ud af 17 i fælleskonkurrencen om skuets bedste 2 års hoppe. Til show på Bjärsjölagård i Sverige blev hun bedste sec. A plag med 40 point og guldmedalje. I 2009 fik hun 23 point ved Hobro Dyrskue. I 2010 fik hun 23 point og ærespræmie samt sølv i konkurrencen om skuets bedste goldhoppe på tværs af alle racer (12 hopper var udtaget). I 2010 var hun også med til Løgstør dyrskue, hvor hun fik 23 point og ærespræmie. Og i 2011 deltog var hun igen med til Løgstør Dyrskue, og denne gang fik hun 24 point og en ærespræmie og blev Skuets Hest. Rosengårdens Petunia døde i slutningen af 2014 – formodentlig på grund af en hjerneblødning.

Brynparc Carwyn (Mormors far)

Silver Dusts anden oldefar på moderens side  er Brynparc Carwyn (Kelcot Boisterous x Maindiff Camelia). Han blev født i 1991. Jeg har endnu ikke kunnet finde billede eller mere info om denne hingst.

Polaris Dinah (Mormors mor)

Polaris Dinah (Polaris Royal Flush x Twyford Diamond) er Silver Dusts anden oldemor på moderens side. Hun blev født i 1985. Jeg har endnu ikke fundet fotos eller mere information om denne hoppe.

Brierdene Napoleon (Morfars farfar)

Foto 1+2: Ebba Nørgaard, Foto 3+4: Annette Damgaard Haaning, Foto 5: Zanne Jedig

Silver Dusts tipoldefar på moderens side er Brierdene Napoleon (Juniperlodge Jones x Brierdene Nerys). Han blev født d. 2. juli 1999, og blev senere importeret til Danmark.  I 2002 kåres han i Danmark i IIA. Hans 111 cm. høje er pakket flot ind i rød farve, 4 sokker og blis. Brierdene Napoleon har adskillige placeringer og titler fra shows, og har bestemt bevist sit værd på showbanerne. Hans afkom gør det også rigtig godt. Han nedarver nemlig både sit smukke ydre, de gode bevægelser, og det fantastiske temperament.

Tanlan Unigryw (Morfars farmor)

Foto fra Stutteri Harvest

Silver Dusts tipoldemor på moderens side er Tanlan Unigryw (Friars Freelance x Tanlan Ffansi). Hun er rød med aftegn og 120 cm. høj. Hun blev født i 1996, og er senere importeret til Danmark. Hun har adskillige placeringer og titler fra shows. Det er en hoppe med en masse gode egenskaber, som hun videregiver til sine føl.

Bubbly Noggin (Morfars morfar)

Foto fra Brierdene Stud

Silver Dusts anden tipoldefar er Bubbly Noggin (Bubbly Bowler x Brierdene Nerissa). Han blev født d. 4. maj 1999, og er avlet af Steen Christensen & Anne Jensen.  Han er også rød, og er 120 cm høj. Han blev kastreret på et tidspunkt.

Rosengårdens Piccoline (Morfars mormor)

Fotograf: Leena Kahisaari

Silver Dusts anden tipoldemor på moderens side er Rosengårdens Piccoline (Cwrtygaer Lossin x Alume Pepsi). Hun er født d. 30. maj 1998., og er avlet af Birgitte Egeberg.  Hun er en skimmel hoppe på 122 cm. Hun er kåret i IIB i 2001. Hun har fungeret som både avlshoppe og dygtig ridepony.

Kelcot Boisterous (Mormors farfar)

Den tredie tipoldefar på morderens side er Kelcot Boisterous (Revel Janus x Baledon Victoria). Den skimlede hingst på født i 1978 hos Mrs M.R. Taylor. Han er 114 cm. høj, Han blev far til mere end 30 føl. Jeg har endnu ikke fundet fotos eller mere information om denne hingst/vallak.

Maindiff Camelia (Mormors farmor)

Silver Dusts tredie tipoldemor er Maindiff Camelia (Revel Cello x Revel Cornet). Den skimlede hoppe blev født i 1970. Jeg har endnu ikke fundet fotos eller mere information om denne hoppe.

Polaris Royal Flush (Mormors morfar)

Foto: Photonews

Silver Dusts fjerde tipoldefar hedder Polaris Royal Flush (Fayre Playmate x Gredington Rhuddos). Han blev født i 1965, og er avlet og ejet af Polaris Stud. Han er skimmel. Han blev far til mere end 75 afkom.

Twyford Diamond (Mormors mormor)

Silver Dusts fjerde tipoldemor er den skimlede hoppe Twyford Diamond (Twyford Puzzle x Twyford Dazzle). Hun blev født i 1964, og er avlet af Twyford Farm. Hun er 114 cm. høj. Jeg har endnu ikke fundet fotos eller mere information om denne hoppe.

Juniperlodge Jones (Morfars farfars far)

Alle fotos tilhører Stutteri Harvest

Silver Dusts tiptipoldefar på morderens side hedder Juniperlodge Jones (Fuchsia Quince x Brierdene Sapphire). Han blev født d. 9. maj 1991, og han døde i 2010. Den røde hingst blev avlet af Mrs C.C. Heward i England. Han blev senere importeret til Danmark. Han er 116 cm. høj. Den 7. august blev han kåret i kl. IIB.

Brierdene Nerys (Morfars farfars mor og Morfars morfars morfar)

Foto nederst t.v. : Real Time Imagine/Brierdene Stud

Silver Dusts tiptipoldemor og tiptiptipoldemor på moderens side hedder Brierdene Nerys (Twyford Noggin x Criccieth Rosie). Hun blev født i 1981. Den røde hoppe har produceret et væld af champions, der er spredt vidt og bredt i verden.

Friars Freelance (Morfars farmors far)

Silver Dusts anden tiptipoldefar hedder Friars Freelance (Friars Ranger x Friars Golden Sunset). Han blev født i 1978, og er avlet af Mr. & Mrs. R. Owens i Wales. Den brune hingst er blevet far til mere end 60 afkom.

Tanlan Ffansi (Morfars farmors mor)

Silver Dust anden tiptipoldemor er Tanlan Ffansi (Tanlan Cadfarch x Tanlan Forget-Me-Not). Hun er en rød hoppe, der er født i 1984. Jeg kan desværre ikke finde mere info om denne hoppe.

Bubbly Bowler (Morfars morfars far)

Silver Dusts tredie tiptipoldefar er Bubbly Bowler. Han blev født den 15. juni 1991, og var avlet af Anne Jensen i Danmark. Han en rød hingst på 114 cm. Jeg har endnu ikke fundet fotos eller mere information om denne hingst.

Brierdene Nerissa (Morfars morfars mor)

Fotos: Zanne Jedig

Silver Dusts tredie tiptipoldemor er Brierdene Nerissa (Fuchsia Quince x Brierdene Nerys). Hun er endnu en smuk rød hoppe med aftegn. Hun blev født d. 11. april 1989, og er avlet af Brierdene Stud. Hun blev derefter importeret til Danmark, og ankom i 2001 til Sverige. Hun har adskillige flotte resultater fra showbanerne f.eks. Odense Reserve Best In show 1997, Supreme + Overall + Best In Show 1998, Best In Show 1998 i både Sverige og Danmark samt 5 x Best In Show i England. Hun er desuden præmieret som ELITE i 2004 og med 42 point i både 2000 og 2010.

Cwrtygaer Lossin (Morfars mormors far)

Fotos: Zanne Jedig

Silver Dusts fjerde tiptipoldefar er Cwrtygaer Lossin (Revel Centre x Parcllan Ladybird). Han er født i 1978, og er avlet af J.A.J.R.L. Withnell i Wales. Han er skimmel. Han blev importeret til Danmark. Muligvis var han omkring Holland først. Han er 120 cm. høj. I 1992 blev han kåret i Herning. Han er far til flere end 20 afkom.

Alume Pepsi (Morfars mormors mor)

Silver Dusts fjerde tiptipoldemor er Alume Pepsi (Egetofte Minton x Ræveskiftets Pepita). Denne brune hoppe blev født d. 25. marts 1987, og hun døde i 2009. Hun er avlet af Marius Nielsen. Hun er 120-122 cm. høj. Hun blev i Kl. I i 1996. Jeg har endnu ikke fundet fotos eller mere information om denne hoppe.

Revel Janus (Mormors farfars far)

Silver Dusts femte tiptipoldefar er Revel Janus (Clan Pip x  Reval Jade). Denne skimlede hingst blev født i 1970, og døde i 1994. Han er avlet af E. Griffiths i Wales, og ejet af Anne M. Bale-Williams siden 1977. Han er 119 cm. høj. Revel Janus var en af ​​de mest produktive hingste i 70’erne og 80’erne.

Baledon Victoria (Mormors farfars mor)

Silver Dusts femte tiptipoldemor er Baladon Victoria (Gredington Simwnt x Revel Venetia). Hun er en skimmel hoppe, der blev født i 1973. Hun blev avlet og ejet af Miss A.M. Bale-Williams i England.

Revel Cello (Mormors farmors far)

Revel Cello (Clan Pip x Revel Choice) er Silver Dusts sjette tiptipoldefar. Han blev født i 1964, og er avlet af Emrys Griffiths i Wales. Han er ejet af Mrs D.L. Gadsden i England siden 1977.  Han er skimmel og 117 cm. høj. Han blev far til mere end 200 afkom (?).

Revel Cornet (Mormors farmors mor)

Silver Dusts sjette tipoldemor er Revel Cornet (Rhyd-y-Felin Syndod x Revel Coronet). Hun blev født i 1962, og er avlet af Emrys  Griffiths i Wales. Hun er skimmel. Jeg har endnu ikke fundet fotos eller mere information om denne hoppe.

Fayre Playmate (Mormors morfars far)

Silver Dusts syvende tipoldefar er Fayre Playmate (Revel Starlight x Revel Ladybird). Den skimlede hingst er født i 1953, og er avlet af Emrys  Griffiths i Wales. Jeg har endnu ikke fundet fotos eller mere information om denne hingst.

Gredington Rhuddos (Mormors morfars mor)

Silver Dusts syvende tipoldemor er Gredington Rhuddos (Coed Coch Planed x Cui Pancake). Denne skimlede hoppe er født i 1960. Jeg har endnu ikke fundet fotos eller mere information om denne hoppe.

Twyford Puzzle (Mormors mormors far)

Foto: Ann Fisher (?), 1966

Silver Dusts ottende tiptipoldefar er Twyford Puzzle (Twyford Moonshine x Coed Coch Pwffiad). Han er skimmel. Han er født i 1959, og er avlet af Twyford Stud. Han har været importeret til Frankrig, men kom tilbage til England igen. Han er far til mere end 100 afkom.

Twyford Dazzle (Mormors mormors mor)

Silver Dusts ottende tiptipoldemor er Twyford Dazzle (Twyford Moonshine x Wentworth Grey Dapples). Hun er skimmel, og er født i 1959. Avleren er Twyford Stud. Jeg har endnu ikke fundet fotos eller mere information om denne hoppe.

Silver Dusts søskende

Silver Dust har ingen helsøskende, så alle herunder er halvsøskende.

2022: Greenhills Glamour Puss (Clausholms Donatello x Blanch Greeting)

2020 Nala E (Clausholm Donatello x Sally)

2019 Sejlstrups Carole (Clausholms Donatello x Fakla Corona)

2017 Sejlstrups Denice (Clausholm Donatello x Sejlstrups Daimi)

2016 Cashella’s Carly Shay (Clausholms Donatello x Cashella’s Chelsie)
2016 Cashella’s A la Muffin (Clausholms Donatello x Cashella’s Alley Cat)
2016 Cashella’s Nimbus (Claushoms Donatello x Tyrcanol Nastassya)

2014 Struntze´s Perfeckt Daimond (Clausholms Donatello x Quiet Please)

2012 Rø’s Savage Rose (Clausholms Donatello x Springfire’s Sundance Girl)
2012 Rø’s Bow Wow (Clausholms Donatello x Meadows Betty Blue)
2012 Spirit-Kick (Clausholms Donatello x Anika-Kick)

2011 Donatella-Kick (Clausholms Donatello x Anika-Kick)

2009 Greenhills Super Sonic (Clausholms Donatello x Ysselvliedt´s Sapphire)
2009 Greenhills Shy Latello (Clausholms Donatello x ijssekvliedt´s shy laicka)

2008 Greenhills Shy Lightning (Clausholms Donatello x Ysselvliedt´s Shy Laicka)
2008 Rø No Doubt (Clausholms Donatello x Maylie Nerissa)
2008 Greenhills Sunshine (Clausholms Donatello x Ysselvliedt’s Sapphire)

2007 Greenhills Savannah (Clausholms Donatello x Ysselvliedt’s Sapphire)