Kaninen Snuske


Snuske var vores lille maskot. Han er født i 2018, og vi holdte hans fødselsdag den 1. april. Han blev vores i december 2018. Vi måtte desværre af med i 2020, da han ikke længere trivedes i vores lejlighed. Han boede nærmest under sengen, og det var ikke mange glade binkies vi så fra ham mere.

Vi fandt et nyt hjem til ham, hvor han nu har selskab af en lille hunkanin. Og han er blomstret op, og har det bare så godt. Vi savner Snuske – Vi savner ham rigtig meget. Vi ved godt, at han har det bedre nu, men vi savner så meget at nusse hans bløde øre og bare have ham omkring os.

Han er af ukendt oprindelse, men er højst sandsynligt noget løvehoved mixet med anden race med meget pels. Vi kalder racen herhjemme Bellus Lepus Filum (nuttet kanin garnnøgle) efter opfordring på Facebook.

Snuske er en rigtig sød lille kanin. Han er glad for at blive nusset, men ikke helt så tryg ved at blive løftet. Det kræver i hvert fald, at han føler sig helt sikker og tryg ved den, der løfter ham. Han er bare en nem kanin, og har godt nok ikke lavet meget ballade.

Han kan godt lide at være med ude at gå. Men han har som sådan ikke lært at gå i snor, vi må bare følge ham derhen, hvor han nu vil.

Han er ret kræsen, og har ikke mod på at smage nyt. Så Snuske spiser sit foder, forskellige typer græs, hø, gulerødder, æbler og pærer, salat samt enkelte urter og det er sådan set det.

Vi glæder os over at have lært Snuske at kende. Det har været spændende at lære denne lille kaninfidus at kende. Han har en kæmpe personlighed. Han er meget savnet, men desværre kunne vi ikke give ham et liv, hvor han trivedes. Det har han fået nu sammen med sin lille nye kaninkone.

Fotoalbum