Super Mario

Super Mario er en maks. II’er pony fra 1996. Han er efter sigende en haflinger/new forest blanding. Endelig har jeg fået en rød hest på folden, og så er han ikke engang min – det er bare typisk. Super, som vi oftest kalder ham, er nemlig min datters.

Kært barn har mange navne, og Super Mario har hurtigt fået mange her hos os. Han bliver som sagt kaldt Super, Super Mule, Super Duber, Suppe, Basse og mange andre navne.

Super har gået som elevpony i 15 år i et par rideklubber i Midtjylland. Jeg har også fundet en inaktiv profil på Hestegalleri – måske en tidligere ejer. Her hos os skal han nyde sin pension som hyggepony. Han bliver stadig redet i dressur, spring og på skovture. Han bliver også trænet fra jorden med forskellige øvelser, lege og tricks. Måske vi kigger ud til en enkelt klubstævne eller agilitystævne en gang i mellem, men det er bestemt ikke det, som vi har fokus på med ham.

Super er en rigtig skøn pony. De mange år som elevpony gør ham bare til den mest tålmodige lille fyr. Han kan en hel del af en elevponys velkendte tricks. Det gør ham dog bare helt perfekt for os, for samtidig med, at han er en god dreng, som vi kan stole på, så er han også lidt udfordrende på nogle punkter.

Han kom ind i vores liv lidt ved et tilfælde, men beslutningen om at tilføje ham til vores lille flok var ret gennemtænkt. Han passer godt ind her sammen med os. Han har ikke fået den bedste velkomst af Sedoj, men med tiden bliver det bedre.

Han skønne personlighed er begyndt at skinne igennem, og han er bare en rigtig dejlig dreng. Der er så mange charmerende træk ved ham. Vi glæder os til at han åbner mere op, så vi kan se endnu mere af hans søde væsen og lidt skæve humor. Vi er rigtig glade for at kunne nyde Supers pensionsår med ham. Det bliver helt sikkert nogle gode og skønne nogle af slagsen.