Et fødselsdagskys til Sedoj

Sedoj fylder 18 år i dag, og der var selvfølgelig et stort fødselsdagskram til ham fra Felecia. Sedoj er blevet hygget om, fået en ekstra godbid eller 10, og ellers bare blevet forkælet lidt ekstra. Tiden er godt nok gået stærkt. Han fylder 18 år, hvilket betyder, at han nu har været min i 16 år! Det er altså mange år! Uden at lave den store reflektion over vores tid sammen, vil jeg bare sige, at jeg i bund og grund føler mig enormt heldig, fordi jeg har fået så dejlig en hest i mit liv som Sedoj. Vi har på ingen måde nået det, som jeg havde planlagt for os, men jeg er så glad for det liv, som vi har haft sammen, og jeg glæder mig til forhåbentlig mange flere år sammen med ham…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *