Sedoj har fødselsdag

Sedoj har fødselsdag i dag. Hele 23 år bliver denne skønne dreng. 21 år har vi haft sammen nu. Det er lidt vildt, hvor hurtigt tiden går, men alligevel har vi oplevet så meget sammen. I dag blev han fejret med masser af hygge, ekstra guf i krybben samt knus og kys. Det har været nogle hyggelige timer sammen med Sedoj i dag, hvor han bare blev forkælet. Sedoj nød at være midtpunkt i dag, mens Silver syntes det var lidt snyd. Det er altså lidt hyggeligt at fejre fødselsdag med Sedoj. Han nyder den ekstra mad og opmærksomhed. Han fortjener al den forkælelse, som vi giver ham, for han er en helt særlig knægt i mit liv.

Historien har jeg fortalt mange gange før, men denne lille grå hingsteplag trådte hestespor i mit hjerte allerede første gang, jeg så ham. Han var overhovedet ikke det, jeg søgte, men han er alt det, som jeg ikke vidste, at jeg havde brug for. Jeg er dybt taknemmelig, for at have ham i mit liv. Min skønne Døjser – nu 23 år gammel. Det er lidt vildt at tænke på…

Sammen har vi lært hinanden det vi kan, og det giver han så videre til min datter. Hun var kun uger gammel, da hun var med i stalden første gang, og Sedoj tog bare så godt imod hende, og havde en engels tålmodighed. Et helt nyt liv begyndte for os, da denne lille pige meldte sin ankomst, og tiden ikke helt var den samme som før. Han var bare altid så sød. Han har givet utallige rideture, og stået stille under endnu flere timers strigling, fletning og nusning sammen med hende. Han er en absolut stjerne – ikke på konkurrencebanerne, men i særdelshed i mit liv, og nu også i min datters.

Ikke nok med, at denne dejlige knægt har den bedste personlighed, så er han jo også en smuksak . Han ligner sin mor, nu hvor han er blevet flueskimmel. Han har de dejligste brune øjne, den blødeste mule. Han kan stadig få mit til at stå og kigge på ham, og tænke, at han er da faktisk ret smuk ham der, og så er han ovenikøbet min… Hvor heldig har man lige lov til at være?!

Jeg er så taknemmelig for hver dag vi får sammen, for jeg ved jo godt, at de fleste dage ligger bag os. Men jeg vil forsøge at nyde resten af de dage, måneder eller år, som vi har sammen, uden at bekymre mig for meget om fremtiden.  Han betyder mere for mig, end jeg nogensinde vil kunne beskrive med ord. Han har været med mig, mens livet er sket, og uanset hvad der er sket, så er det Sedoj, der altid har været min støtte i mit liv. Tak for endnu en fødselsdag Sedoj – endnu et år. Jeg håber vi får så mange flere, for jeg er slet ikke færdig med at opleve livet sammen med dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *