Aftensolen nydes – jeg knokler

Drengene går og hygger sig på folden her i aftensolen. Det ser bare så fint ud, når de går der, men folden trænger altså bare til en overhaling. Jeg er nu færdig med at hive brandbægerne op. Der kommer helt sikkert også nogle næste år, for der er stadig en del små rosetter tilbage, som bare venter på at blive store næste år. Marken er jo faktisk blevet sprøjtet i 2 år, og det har ikke hjulpet, så i år er jeg gået i gang pr. håndkraft.

Sedoj og Silver nyder aftensolen

Generelt er vinterfolden præget af en masse ukrudt, og nu, hvor de har spist det meste af græsset, så er der kun ukrudtet tilbage efterhånden. Så nu glæder jeg mig bare til, at de kan komme på sommerfolden, for der er græs. Dog bliver den pt. brugt som gennemgangsvej for et firma, der ligger rør i jorden, så vi afventer, at de bliver færdige… De er jo også kun lidt forsinket (øv)! Jeg glæder mig bare rigtig meget til at de kan komme på græs og hygge sig i stedet for at gå på en ukrudtsmark. Men det kommer snart… forhåbentligt…

Sedoj og Silver nyder aftensolen

Men ikke nok med, at folden har brandbægere, så er vi også ramt af ranunkler/smørblomster. Så mit næste projekt er at få ryddet et par store plamager på folden, der er fyldt med de der dumme ranunkler. Som sagt er marken sprøjtet to gange uden virkning, så nu bliver de altså også fjernet pr. håndkraft. Der er altid noget at lave som hestepige, og det virker lidt som om, at ridningen og træningen kommer i sidste række her i tiden, men sådan er det vel bare. Jeg nyder stadig mine to drenge, og de er jo skønne at kigge på og nusse om, selv om vi ikke laver så meget andet…

Som sådan skal hestene godt nok spise mange ranunkler for at blive forgiftet, men det bekymrer mig stadigvæk, og de kan jo ende med at overtage marken totalt. Så de skal altså væk i år. Det løfte har jeg givet mig selv og hestene. Det bliver hårdt arbejde, men det bliver også en bekymring mindre, og det er bestemt også værd at tage med…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *