Dyr i wrappen

Det er så sjældent, at jeg har oplevet det, men i år har jeg fundet denne lille mus i min wrap. Den var delvist fint velbevaret og godt tør. Jeg har været lidt i vildrede om, hvad jeg skulle gøre, men i sidste ende, så blev wrapballen kasseret.

Jeg har undersøgt, hvad jeg skulle gøre, og der er forskellige svar alt efter, hvem jeg spørger. Nogle mener hele ballen skal kasseres pga. risikoen for botulisme. Andre mener, at bare de wrapplader, som musen har rørt ved, skal kasseres.  Andre mener igen, at et så lille dyr ikke betyder noget, når wrappen omkring dyret er så fint, som det er. Det er faktisk ikke helt nemt, at vide, hvad der er det rigtige.

Jeg valgte at kassere ballen ud fra filosofien om at gå med livrem og seler. Jeg har jo også Super, som bestemt ikke skal have mere at kæmpe med. Derfor “better safe than sorry”, og 500 kr. smidt på møddingen. Der er dog det mest sikre valg i forhold til at gamble med 1,2 eller 3 hestes liv og helbred.

Hvad gør I andre, og hvor går grænsen for, hvad du kasserer eller ej? Det kunne være spændende at se, hvad I andre vælger at gøre, for måske kan en ellers god wrapballe bruges, selv om der er et lille dødt dyr deri?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *