Nyt sengetøj til drengene

ENDELIG kunne jeg ordne løsdriften med kvalitetshalm. Du ved den der gule, løse halm, der ikke støver, og som man selv har lyst til at sove i.

Jeg har været lidt uheldig i sæsonen 23/24, da jeg brugte hele opsparingen på halm og wrap fra en leverandør, der ikke leverede særlig god kvalitet. Desværre har det ikke været muligt, at få byttet, og jeg er desværre heller ikke rig, så jeg kunne spendere endnu en formue på mere halm og wrap. Derfor har jeg brugt det, jeg kunne af det, og kasserede resten. Det betyder så også, at jeg har brugt en del mere end forventet.

Nu har jeg taget hul på budgettet for næste sæsons halm og wrap, ved at købe en ny bigballe halm. Jeg blev bare så glad, da jeg kunne køre dette fantastiske halm ned i stalden til drengene. Der findes ikke noget bedre, end at give dem en god og ren seng af lækker halm. Sedoj elsker også halm, så han var også ret godt tilfreds med den nye seng.

Der er en masse bekymringer ved halm og wrap af dårlig kvalitet. Der er meget, der skal sorteres fra. Dermed skal det ned på møddingen, hvilket betyder mange ekstra arbejdstimer. Ekstra halm og wrap på møddingen fylder meget, og forhindre at det formulder hurtigt, så dermed skal det ligge længere eller koster mig mere at komme af med. Det er bare skruen uden ende. Det værste er, at jeg ikke engang købte billigt, så nu skal der spares yderligere op til næste års sæson, da jeg som sagt er i gang med at bruge af budgettet allerede. Men det allervigtigste er, at nu kan jeg sige godnat til to drenge, der sover i en dejlig blød seng hver nat – ENDELIG!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *