Smukt men besværligt

Danmark er dækket af sne og kulde, og selv om det er smukt, så besværliggør det godt nok mit liv lige i tiden. Det er første gang, at min hverdag i stalden har været påvirket så meget, som den er denne gang.

Min vandslange er frossen, hvilket betyder, at hver gang, at jeg skal fylde vand op, skal vandslanges tøes op i fyrrummet hos ham, som jeg lejer jorden af.

Jeg kan slet ikke køre hen til stalden længere, men er nødt til at parkere på asfaltvejen, og så gå resten af vejen.

Alt mit foder er kommet hjem, for det fryser ude i stalden. Jeg vil gerne serverer lune roepiller i den her kulde, og det tager for lang tid i stalden.

Mit halm og wrap er mere eller mindre sneet inde, og det kræver meget arbejde, at komme hen til det, og grave det fri fra sneen.

Hestene er mest i løsdriften, og dermed bruger de også ekstra halm og wrap i den her tid.

Vandkarrene fryser hurtigere, end jeg kan nå at fjerne is på vandet.

Og sidst men ikke mindst er det bare for koldt. Jeg trives bedst i 25+ grader, så det her vejr er smukt men bare lidt for træls. Dog vil jeg så også sige, at jeg faktisk foretrækker sne fremfor mere regn, for jorden kan godt nok ikke tage mere vand.

Hestene hygger sig sig dog ude i sneen, når de våger sig derud. Det er da også hyggeligt og ret idyllisk med den sneklædte fold. Alting er lidt lysere, og mudderet er dækket af et tykt lag sne. Hestenes skæg er fyldt med sne og istapper, men pels og dækkener holder dem varme, så i bund og grund, er det nok kun mig, der synes sneen gør det hele lidt besværligt. Smukt er det, og det opvejer nok lidt alt det besværlige…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *