Det allerførste kys…

Det allerførste kys glemmer man aldrig. Nu har jeg tit gået og kysset på Sedoj, som mere eller mindre frivilligt har fundet sig i mine “overfald”, men i dag fik jeg så selv et kæmpe stort smækkys, da jeg mindst forventede det.

Jeg havde sat mig ind i boksen ved siden af hans wrap. Inden jeg bliver hentet i stalden, tager vi os som regel tid til sådan en hyggestund. Sedoj stod og spiste sit wrap, nussede mit hoved og dryssede wrap ud over mig. Alt dette var ganske som det plejer. Han puffede så til mit ansigt, så jeg kiggede op, og så fik jeg ellers et rigtig koslik fra hage til pande. Lettere overrasket og halvfnisende tørrede jeg hestesavl og wrapstumper af. Sedoj stod bare og gumlede videre på sit wrap med et lille flabet glimt i sine øjnene.

Nu havde jeg jo så længe gået og tigget om en kys, og så fik jeg da også et, som jeg sent vil glemme. Han er altså et skørt og helt vidunderligt lille kræ ham Sedoj…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *