Kys Mig!

Sedoj er bare så sej! Han har lært sit første trick i dag – at give kys på kommando…

De Sidste par dage har så været ren udfordring, for Sedoj har været en rigtig tiggerprins, der slet ikke kunne administrere det med godbidderne. Han forsøgte primært at få mulen i min lomme, og når han så endelig gjorde sig fortjent til en godbid, var han også ved at spise min hånd.

Heldigvis vendte det, og nu har Sedoj så lært sit første trick. Jeg har jo altid kysset meget på Sedoj, og nu skulle han så lære, at give kys tilbage. Ved hjælp af klikkeren tog det lige knap ti minutter, og så stak Sedoj ivrigt mulen frem til kys, hver gang jeg sagde kysselyden. Han er bare en dygtig dreng ham Sedoj – en helt speciel lille hest.

Jeg er spændt på hvor mange tricks, vi kommer til at lære i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *