Skadet igen…

Så er stakkels Sedoj kommet til skade igen igen – og det gør mig til en stakkel også – om ikke andet så i mine egne øjne. Det er simpelthen bare typisk for vores held, og jeg vil altså gerne snart have besøg af lykkens gudinde…

Det hele startede egentlig ganske godt. Sedoj var kommet på sommerfold med de samme heste, som han gik med sidste år, og der så ud til at være fred og ro over hele linien. Det er en rigtig lækker sommerfold med bakker, og så kan de gå ind i skoven for at søge læ og skygge.

Men et par dage efter, var Sedoj igen halt – denne gang på venstre bagben, hvor han var hævet og varm. Han havde sikker fået et spark lige på hasen, for der var et lille sår. Det blev hurtigt værre i løbet af ganske få dage, og jeg besluttede mig for, at Sedoj skulle hjem fra sommergræsset. Jeg ville ikke kunne vaske ham eller noget dernede, for der var altså kun folden og ikke andet.

Jeg fik så fat i dyrlægen, og han kunne fortælle mig, at der højst sandsynligt var tale om et spark. Umiddelbart var slimhinden ikke beskadiget, og nå han var haltfri, kunne jeg ride ham igen. Indtil der skulle såret holdes rent, og han skulle trækkes ture med, og måtte heldigvis også komme på folden.

Ja, ja jeg bliver da klogere på de skader i bagbenene…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *