August måned

August måned har helt bestemt været fyldt med en masse skønne rideture.

Vi flyttede stald i starten af august måned, og Sedoj fik dermed nogle nye legekammerater. To af dem var små shetlandsponyer, og de var lidt farlige i starten. Men der gik ikke længe inden Sedoj blev lederens højre hånd, og samtidig blev han pot og pande med den ene af shetlænderne.

Han var dog ret lang tid om at falde til, men i slutningen af måneden gik det noget bedre. Der var også mange omvæltninger for ham med ny stald, ny kammerater og nye rutiner, og vi kom også ordentlig i gang med genoptræningen.

De første mange ture var dog ikke sjove at ride sammen med Sedoj. Hver gang vi vendte næsen hjem mod hans gamle stald, blev han bare så glad. Men når vi så vendte om, og red hjem igen, så blev han bare så trist, og ville ikke gå fremad eller noget. Det blev heldigvis også bedre, og snart kom vi ud på nogle skønne ture i området.

Der var rigtig mange ting at se på. Der var køer på en hel af foldene i nærheden, og på de andre gik der får. Sedoj har aldrig rigtig kunnet lide køer, og fårene var nogle underlige uld-dimser, der rendte rundt og spiste hans græs. Han fandt dog hurtigt ud af, at han kunne skræmme fårene, når han udstødte et stort trompetfnys, så det brugte han ivrigt, og snart blev det overført til alt, der mindede om at være farligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *