Sedoj siger goddag

Så har Sedoj lært et nyt trick – nemlig at sige goddag ved at løfte højre forben. Han mangler dog stadig at strække det frem, men jeg er ikke helt sikker på, at jeg vil lære ham det, for det kan godt gå hen og blive farlig i visse situationer.

Det holdt ret hårdt at lære ham dette trick, for han forstod ikke helt, hvad han skulle, og jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle gøre, for at få ham til at forstå, men vi lærte det til sidst.

Problemet var ikke, at få ham til at løfte forbenet, men han tog det op under sig, og ville på ingen måde strække det frem eller lade mig føre det frem. Det tog lidt tid på den måde, men om ikke andet, så blev Sedoj helt sikker i det med at løfte forbenet, når jeg sagde “Goddag”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gik så ret meget i stå, så det næste trin blev, at han skulle acceptere, at jeg rørte ved hans forben, når han løftede det. Da vi havde det på plads, var næste trin så, at jeg skulle have lov til at føre det fremad. Og efter nogle dages træning lykkedes det også.

Det tog faktisk lidt over en uge, at få dette trick på plads, men jeg er alligevel stolt af den bette grå, for han forsøgte virkelig at forstå, hvad det var, at jeg ville have ham til…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *