En sjov lille hest

Sedoj giver mig nu mange sjove oplevelser. Det er bare de der små ting, der gør, at jeg ikke kan lade være med at grine af ham. Sådan en dag som i dag, gav Sedoj virkelig los for sin humor.

Sedoj blev striglet, og kløet alle de steder, han pegede på med mulen. Han har jo opdraget mig ordentlig. Han var faktisk rigtig dygtig inde på staldgangen, og jeg skulle kun lige huske ham på, hvor det nu lige var, at han skulle stå et par gange. Vi gik så ud på banen, hvor vi gik lidt rundt, men Sedoj var udemærket godt klar over, at vi skulle lave noget i dag, og det var jo længe siden, at vi sidst havde været ude og træne på vores tricks, så han var rigtig i hopla.

Vi startede først med lidt spanske skridt, og gik så over til lidt stå og bak, inden vi gik i gang med med sidebevægelserne. Sedoj mente jo, at det var meget nemmere at gøre det hele på en gang, så han udførte spanske skridt sidelæns samtidig med, at han gik baglæns, og da jeg endelig fik ham stoppet, blev han ret fornærmet. Sådan en øvelse måtte jo mindst give 3 godbidder efter hans mening, men det fik han nu ikke. Han fik tilgengæld sine godbidder for øvelserne, når de blev udført hver for sig.

Efter en halv times tid, gik vi ind i stalden igen, hvor Sedoj blev striglet, og fik sin aftensmad. Det var tydligt at mærke på ham, at han havde nydt at komme ud og bruge hjernen lidt.

Han er altså en sjov bette hest til tider. Ude på folden kan han sagtens selv nå alle sin kløsteder, men så snart vi står på staldgangen, så peger han bare med mulen, og forventer, at jeg kommer hen og klør ham. Der gør jeg selvfølgelig også, men det er bare sjovt at se. Han kan også godt finde på, at løfte bagbenet, så jeg kan komme til at klø ham på inderlårene. Så står han bare der, og vifter med et bagben, indtil jeg kommer og klør ham. Jo lille hest – stor personlighed…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *