Undskyld Sedoj

Nu er året snart gået, og der har ikke været meget tid til dig i den sidste tid. Jeg vil gerne sige undskyld for alle de dage, hvor jeg blot har været i stalden for at blande foder og nusse lidt om dig.

Jeg har været syg i de sidste måneder – ikke alvorligt syg, men heller ikke helt rask. Det har knebet med overskudet i hverdagen, og det er også gået ud over dig. Jeg har været til eksamen, men nu er det endelig overstået. Jeg klarede det godt, og det skyldes kun dig og din evige tålmodighed.

Du har i hele denne svære tid altid været positiv og glad, når jeg kom i stalden. Du har nogle gode kammerater og en sød madmor, og det har helt sikkert hjulpet dig, når jeg ikke har været så aktiv.

Men jeg lover dig nu min ven, at nu skal vi igang. Vi skal begge genoptrænes, for det er ikke meget vi har lavet de sidste måneder. Du har dog lavet mere end mig, når du render på folden og leger hele dagen.

Vi tager det dog stille og roligt – skridter nogle lange ture, og hygger os sammen.

Nu er jeg arbejdsløs, og selv om jeg skal søge efter arbejde, så vil der også være masser af tid til dig. Måske kan vi endda komme på tur i sneen, hvis vi ellers får vinter her i Danmark. Det skal nok blive hyggeligt.

Jeg ved, at du hygger dig med livet som foldbums, men min samvittighed er ganske sort. Du er blevet striglet, fået renset hove, og har fået nogle godbidder, men meget mere har jeg ikke gjort sammen med dig. Men nu er det slut. Dig og mig skal ud og opleve verden sammen igen. Vi skal lære nye tricks, og vi skal hygge os.

Jeg vil blot sige undskyld for al den tid, hvor jeg ikke har været der. Men nu sker det, nu skal vi i gang igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *