Så er vi igang

Så er Sedoj og jeg kommet mere seriøst i gang med træningen, og i går gallopperede vi for første gang i år. Vi har været i gang med genoptræningen siden slutningen af oktober.

For et par dage siden tog vi årets første ridetur, og det må man sige, at vi gjorde med maner. Vi red ud i solskin, og i løbet af 40 min. havde vi nået både at ride i snestorm og haglvejr. Sedoj blev ret hys – han kan jo knapt nok acceptere lidt modvind, så vores stopknap blev ret brugt.

Ikke desto mindre, så var det ihvertfald en glad Sedoj, der kom hjem til stalden. Han nyder virkelig at komme på tur, og hele vinteren her, har vi faktisk kun redet i hallen.

Alt i alt var det en god træning vi havde i går. Jeg var så heldig, at en af pigerne fra byen, ville med ud til Sedoj, så hun fik videokameraet stukket i hånden. Hun er ikke så gammel, så det blev ret rystet, og derfor bliver videoen ikke vist, men hun gjorde sit bedste, og det er jo det vigtigste. Hun fik selvfølgelig lov til at få en tur på Sedoj også.

Herunder kan du så se den lille video af mig og Sedoj fra ridehallen…

Egentlig er jeg faktisk godt tilfreds med, hvad vi har opnået. Ja, der er fejl hist og her, og mange ting kan blive bedre. Men med tanke på, at vi har lært hinanden alt uden ret meget hjælp, så er jeg faktisk ret stolt. Han er nu en lille stjerne ham Sedoj…

Selv om det var første gang, at vi galopperede, så øvede vi lidt changementer. Jeg lægger ikke vægt på, at han skal have den store teknik, men faktisk kun, at han skal lystre mine ben. Vi har nemlig i tilbagetrædninger et problem med, at han gå imod mit ben, så det er en god øvelse for os.

Sedoj er en smule urentgående på venstre bag, men vi har fået grønt lys af dyrlægen. Det er hans gamle skade fra 2003, der præger ham lidt, og jeg ved, hvor grænsen går for, hvor meget han kan holde til. Træningen er med til at holde ham nogenlunde i orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *