Det går godt

Sedoj er faldet godt til i hans nye hjem. Svenskeren har forladt ham nu sammen med nogle andre heste, og flokken er blevet en rigtig lille harmonisk flok nu. Sedoj får stadig lidt småskrammer, men der er altså også dømt drengerøvsleg på folden ind i mellem.

Ridemæssigt er der ikke sket så meget, men det kommer der til nu. Vi har allerede øvet nogle småting, og Sedoj er f.eks. blevet ret sej til galop-stop-galop. Det giver også lidt fremaddrift i knægten. Ja, han kan faktisk blive helt ivrig for at komme igang.

2008 har ikke ligefrem været mit mest aktive år med Sedoj indtil videre – hverken her på hans hjemmeside med historier og billeder, eller ude ved ham. Men Sedoj hygger sig, og så tager vi bare træningen stille og roligt, når vi endelig kommer i gang.

Hans bagben har det heldigvis fint, men låser stadig en gang i mellem ved bak. Jeg håber, at træning kan hjælpe på det, men nu må vi se tiden an. Han har dælme også været igennem mange skader det bette pus, men nu er vi 7-9-13 sluppet i lang tid. Det håber jeg bare holder ved.

Det var en lille kort opdatering herfra, så I ved, at drengen altså lever i bedste velgående endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *