10 år sammen!

Ja, så meget kan Sedoj og jeg fejre i dag! Det er gået afsindigt stærkt, men alligevel er der sket så meget… Jeg kan tydeligt huske det bette grå kræ, der hverken levede op til det ene eller det andet krav, men alligevel formåede at stikke en hov indenfor i mit hjerte…

Jeg kan også tydeligt huske alle de drømme og mål, som jeg havde for os. Ligesom forskrækkelsen, da han kom til skade, skuffelsen over at vi aldrig ville nå det, som jeg havde ambitionerne om, og forundringen over alt det, som han alligevel har lært mig igennem tiden. Han er en hel speciel knægt ham Sedoj…

Desværre har jeg ikke brugt så meget tid med ham på det seneste. Felecia optager en god del af min tid sammen med mit arbejde. Jeg har tilgengæld sørget for det bedste hesteliv for ham. Han er glad og tilfreds – det kan jeg tydeligt mærke ved mine (næsten) daglige besøg.

Men 10 år sammen – det er da helt vildt. Glæder mig til de næste 10 med denne vidunderlige hest!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *