Sedoj elsker blommer

Jeg kunne slet ikke lade være med at grine, da jeg fik disse billeder tilsendt. Sedoj hygger sig gevaldigt med at plukke blommer, og han gør det med stor præcision. Det er ikke sådan, at han bare tager en mundfuld. Nej han plukker tydeligvis bærrene en ad gangen. Han ser da bare sød ud.

At spise blommer er jo ganske hyggeligt, men det er ikke komplet uproblematisk, for frøet inde i stenene indeholder blåsyre. Dog ikke så meget som f.eks. i kirsebær. Men det er alligevel en smule til bekymring for mig, at han spiser så mange af dem. Dog skete der ikke noget i år. Så må vi se, om der skal gøres noget næste år.

Sedoj var den eneste af hestene, der viste denne store interesse i blommerne. Jeg undre mig meget over hvorfor. Han spiste dem helt, og vi hørte ham spise/knase sten også. Ikke hver gang, men nogle gange gjorde han. Var der noget i blommerne, som han havde brug for, eller kan han bare lide smagen?? Det er altså lidt mystisk…

Foto: Tukaer Foto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *