En uge i løsdriften…

… og Sedoj låser ikke længere i venstre bagben. Han er stadig en smule urentgående, men han låser ikke længere ved bak, som han ellers gjorde næsten hver gang efter 14 dage i boksopstaldning, selv om han også kom på fold.

Det går bare så godt derude på stedet. Sedoj er tilfreds, og det er skønt. Han kommer mig i møde, når jeg kalder på ham ude på folden, og vil rigtig gerne arbejde. Han glæder sig også til den portion mash, som han får næsten hver dag. Vigtigst af alt, så går han også ud til de andre heste og wrappen, når han bliver lukket ud igen.

Nu hænger han ikke ved leddet eller nægter at gå på folden, som han ellers ofte gjorde før. Han hopper ikke for småting under håndtering. Han er næsten blevet velopdragen igen. Han er ikke bange for hjørnerne i ridehallen, og generelt er bare blevet gode gamle Sedoj igen. Og han er jo bare en herlig bette hest, ham Sedoj.

Den her flytning var et godt valg, og jeg er overbevist om, at Sedoj er enig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *