En herlig tur

Så kom vi på tur i den skov, hvor sommerfolden er placeret. Felecia red Twiggy, og jeg gik ved siden af med Sedoj. Det var en rigtig hyggelig tur. Sedoj ville spise hele tiden, og vi fik grinet noget over hans desperate forsøg på at snige mad i munden. Tro mig – han sulter bestemt ikke, hvis nogle skulle være i tvivl.

Twiggy var som altid en stjerne. Vi glemte hovedtøjet der hjemme, men så red Felecia hende da bare i grimen. Hun går igennem og forbi alt uden at lave den mindste ballade. Hun er bare den sødeste pony, og vi glæder os alle til at dele endnu flere oplevelser med hende…

Felecia holder her Sedoj, mens jeg tager billedet. Hendes smil er blot et udtryk for, hvor god turen var…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *