På tur med to stjerner

Da Twiggy ikke er blevet mindre omkring maven, er hun begyndt at komme med som håndhest, når jeg rider Sedoj. Hun synes dog ikke, at det er det sjoveste i verden, og det kan være lidt hårdt, at skulle trække hende med. Jeg håber, at det handler om tilvænning, og så kan vi snart komme på nogle gode lange ture i alle tre gangarter. I øjeblikket arbejder vi mest i skridt, og en lille smule i trav, men selv om Sedoj traver langsomt, så traver hun endnu langsommere. Men nu har vi da fået noget at træne på.

Det hun ikke har en fremaddrift, har hun tilgengæld i stabilitet, og hun er bare ikke bange for noget som helst. Hun er en rigtig god støtte for Sedoj, der  er lidt bange for skraldespandsmonstre og stenuhyrer mv. Så alt i alt har det bare været en kæmpe god tur med masser af kvalitetstid sammen med hestene – bare mig og hestene…

Den bedste udsigt findes på ryggen af Sedoj, for så er de to smukke hvide ører også med. Vi er så heldige, at vores sommerfold ligger i udkanten af skoven, så vi kan få mange gode rideture. Nyd min udsigt, når vi er ude at ride lige her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *