Så skal Twiggy hjem…

… og det er bare rigtig trist. Jeg må godt nok indrømme, at der er trillet en tåre eller tre på min kind, da jeg ligesom havde taget beslutningen. Men beslutningen er taget for Twiggys bedste. Hendes hove er begyndt at vise tidlige tegn på de forandringer, der sker ved en forfangenhed. Og det er der selvfølgelig en årsag til; masser af græs på markene, fri adgang til wrap og ikke så meget motion, da Felecia ikke synes det er så fedt her om vinteren. Og Twiggy synes bestemt ikke, at jeg er sjov at træne sammen med uanset, hvad vi gør. Og jeg synes bare ikke, at det er sjovt at træne med en sur makker.

Men udover det, så er hun bare verden sødeste og sjoveste pony. Hun har den herligste personlighed, og så er hun en absolut ener sammen med Felecia. Det er bare så trist, at det ikke fungerer ordentligt for Twiggy her hos os…

Felecia synes det er koldt, at være med i stalden om vinteren, og så gider hun ikke ride. Hun har også rykket gevaldigt på venne-fronten, og nyder at bruge tiden sammen med legekammeraterne. Og det at have hest, skal bare ikke være en sur pligt. Det er derfor rigtig svært at gøre noget ved hendes overvægt. Hun blev rigtig rund i sommers, som det kan ses på billedet herunder. Men hun har bare ikke tabt sig siden de kom på vinterfolden – nærmest tværtimod vil jeg sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *