Så kom han hjem!

Twiggy tog hjem i dag, og Sedoj blev rigtig ked af det. For mange andre vil det ikke ligne, at Sedoj var trist og ked, fordi han stod bare stille og roligt på marken og kiggede mod leddet. Derefter gik han hen til leddet, kaldte et par gange, og gik tilbage til sit ståsted igen. Sedoj er ikke en løber-rundt-i-panik-hest, når han bliver stresset eller ked. Nej han går i stå. Han ville gerne have sit krybbefoder, men han spiste ikke sit wrap. Han stod bare, og kiggede der ude foran løsdriften.

Egentlig var det bare rigtig dårlig planlagt, og vi havde faktisk ikke rigtig tid til at hente Silver Dust denne dag. Men det blev der så gjort tid til alligevel, når nu Sedoj havde det sådan. Så ca. kl . 16.30 kørte vi mod Stutteri Sejlstrup i Hadsund for at hente dette lille Welsh Mountain hingsteføl. En enorm stor tak Stutteri Sejlstrup fordi de var så søde, at lade os hente Silver Dust med kort varsel.

Silver Dust havde aldrig set en trailer før, men han gik nærmest lige op, og der var ikke nogle problemer overhovedet under turen hjem. Jeg kiggede til ham adskillige gange, og hver gang kiggede han noget overrasket og meget nysgerrigt på mig. “Er vi der nu?”, synes han at tænke.

Sedoj var meget interesseret i os, da vi kom med traileren. Og han vrinskede, da Silver Dust roligt gik ud af traileren, og så sig lidt forvirret omkring i de helt nye omgivelser. Sedoj var ret overrasket over, at der kom sådan en bette fyr til ham nu. Jeg gik rundt langs hegnet med Silver Dust, og Sedoj fulgte pænt med. Godt nok var det mørkt nu, men lyset fra cykelstien lyste folden tilstrækkelig op. Så gik vi ind i løsdriften, og jeg slap Silver Dust. Han løb straks ned i den anden ende af folden, og kaldte på sin tidligere flok. Sådan rendte han frem og tilbage nogle gange, indtil han kom ind i løsdriften til Sedoj, og endelig hilste de på hinanden. Han syntes helt klart, at Sedoj varr lidt farlig, og lavede følmund til ham. Sedoj vidste faktisk ikke helt, hvad han skulle stille op med ham…

De var en smule uinteresseret i hinanden, men Silver Dust fandt lidt ro i, at Sedoj var der. Og Sedoj tolerererde den bette ny, så længe han ikke mængede sig for meget. Der var ro på, så klokken  godt og vel 20.00, tog jeg hjem fra hestene. Uh jeg glæder mig til at se dem begge i morgen igen. Jeg håber de er blevet gode venner…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *