Kongen af Stald Hestehygge

Sedoj vil altid være kongen af Stald Hestehygge. Han styrer sin lille undersåt Silver med hård hov, og den lille fyr makker indtil videre ret. Så når Sedoj siger “flyt dig”, så siger Silver “okay, er det godt nok det her?”… Egentlig er de faktisk ved at være ret gode venner, men der er altså ingen tvivl om, at det er den gamle knægt, der bestemmer.

I dag var jeg også ude at gå en tur med Sedoj for første gang, siden Silver Dust er kommet til stalden for 6 dage siden. Sedoj nød at komme ind og blive striglet. Da alt nusseriet var færdig, fik Silver sin mad, og så gik Sedoj og jeg. Vi gik en lille tur rundt om stalden, og Silver opdagede os faktisk først, da vi kom gående på vejen ude foran stalden. Han var som sådan ikke bange eller utryg over, at vi var så langt væk, men han var i hvert fald glad for, at Sedoj kom hjem igen…

Nu skal vi så have fortsat træningen, så de hver især kan stå alene tilbage. Det skulle nemlig gerne være sådan, at jeg kan tage dem ud 1 ad gangen, så jeg ikke altid skal planlægge at have dem begge med. Jeg ved, at det er vigtigt for Sedoj, at have tid alene med mig. Han kan godt blive lidt gnaven, hvis han ikke får så meget opmærksomhed som Silver, og det er jo forståeligt nok. Han har jo været den eneste i mit liv i så mange år, og han er jo kongen – både af stalden, men bestemt også af mit hjerte…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *