Knold er pist væk!

Den 2. marts ville Knold gerne på et lille afteneventyr som han plejer. Han blev lukket ud sammen med Tot. De sidste par dage havde Knold krævet at komme ind efter lille times tid, mens Tot gerne var ude i længere tid. Deter jo koldt udenfor, og Knold var frygtelig glad for at komme ind i varmen igen. Denne aften kom han bare ikke hjem, og jeg var ude at kalde efter et par timer, men der var bare ingen Knold at se eller høre. Jeg måtte gå i seng, da jeg skulle op på arbejde dagen efter, men jeg sov nu ikke særlig godt, og jeg gik på arbejde, så jeg kunne gå og kalde, men Knold kom stadig ikke frem.

Efter en alt for lang arbejdsdag gik jeg, og kaldte på vej hjem igen. Knold blev efterlyst på Facebook, hvor jeg fik hjælp af Jette Jensen, der er aktiv på mange forskellige efterlysningssider. Hun hjalp med at få lavet efterlysningsplakater og flyers, som jeg kunne hænge op og dele ud.

Selv om Tot altid har elsket at være ude, så ville han nu ikke længere være ude alene. Han gik ihvertfald ikke uden for grunden, og hvis jeg lukkede døren, stod han og skreg panisk udenfor indtil jeg åbnede den igen. Så den bliver selvfølgelig ikke lukket. Tot er bange, og dermed frygter jeg selvfølgelig også, at der er sket Knold noget slemt.

Jeg gik rundt i hele nabolaget og ringede på dørene, for at høre, om de havde set Knold, og jeg delte flyers ud. Jeg fik fortalt historien, og mødte flere, der havde set Knold før den 2. marts men desværre ikke derefter. Og jeg fandt dermed også ud af, hvor han som sådan holdte til, når han var på tur. Heldigvis generede han ikke nogle af dem, som jeg snakkede med. Jeg tror aldrig, at jeg har snakket med så mange fremmede mennesker, som jeg har gjort i disse dage.

Telepeuterne

Jeg kontaktede også forskellige telepeuter – sådan nogle, der kan snakke med dyr, i et forsøg på at få noget info om Knolds færden. Den første telepeut, der meldte tilbage, beskrev Knolds personlighed og liv på en måde, der ikke helt matchede den måde, som jeg kendte ham. Men hun tolkede jo også på den info, fornemmelser og billeder, som hun fik. Hun beskrev også et sted, som jeg ikke helt kunne fornemme hvor skulle være, men jeg ledte efter de steder, der mindede om det. Marker, lade, gård var ligesom det gennemgående tema for stedet. Hun fornemmede, at Knold var blevet samlet op, og han var kold og våd og svævede mellem liv og død. Dette var den 4. marts.

Den 5. marts vendte den 2. telepeut tilbage, og det første indtryk, som hun fik, var at Knold gik og gned sig op af et ben med hudfarvede nylonstrømper/strømpebukser. Det gav mig et forhåbning om, at han havde fundet et sted at være i kulden. Men da jeg ikke kunne genkende det billede, forsøgte hun at tage kontakt til Knold igen, og fornemmede så, at han ikke var her længere. Hun får et billede ind med skov, cykelsti, vej med træer og buske, og på den anden side er der huse. Da jeg ledte efter det sted, fandt jeg ikke Knold, men jeg fandt dog en anden lille grå mis, der lå død i grøftekanten.

Den 5. marts fik jeg også kontakt med den 3. telepeut, som også fik kontakt med Knold, men så ham svævende mellem liv og død. Denne telepeut kommer faktisk ud til mig samme aften, og vi forsøgte at spore Knold den aften. Han får synet af en grøftekant, og vi ender ude i noget moseområde, som vi ikke kan komme nærmere ud i. Det blev til manger timers vandring og kalden, men vi fandt ikke Knold. Først fornemmede han ham som svævende mellem liv og død, og senere fornemmede han ham som død. Dagen efter tog han igen kontakt til Knold, og fortalte, at han igen fornemmede ham som død, og at hans budskab til mig var ren kærlighed, samt nogle andre ting, som jeg ikke vil komme ind på her.

Jeg fik så besked fra en telepeut mere omkring den 20. martts, der også fornemmede ham som død. Hun fik et billede ind af et højt tyndt træ og en tagrende. Da jeg gik og ledte efter Knold igen, var den grå kat, som jeg fandt i grøftekanten tidligere, kommet over på den anden side af vejen, og lå nu ved et højt træ i nærheden af afløb til en sø. Den der grå kat bliver ved med at dukke op, på de steder, hvor jeg tror, at jeg kan finde Knold, og det er dælme ret frustrerende!

De hjælpsomme medmennesker

Den 6. marts blev jeg ringet op af en ældre mand fra den anden ende af vejen, der fortalte, at han er sikker på, at han havde set Knold ved den nærliggende købmand, og han muligvis fulgtes med en person. Han havde set ham ved en 12-tiden, men ringede først til mig ved en 16-tiden. Vi smuttede straks afsted for at lede, men fandt ikke nogen Knold. Han fortalte også, at den kat, som han var sikker på, er Knold, havde besøgt ham flere gange, og både ville kæles med, og gerne ville ind til ham. Det gjorde mig lidt usikker på, om det egentlig var Knold, som han havde set. Men jeg ved jo ikke, hvordan Knold er over for fremmede, når han er ude på egen hånd. Herhjemme forsvinder han helst, når vi får gæster.

Den 7. marts blev han muligvis set på Busbjergvej, hvilket heller ikke var helt umuligt for ham at nå til. Vi kørte igen afsted med det samme for at kalde, og delte flyers ud til de nærliggende huse. Vi snakkede med enkelte mennesker, og de lovede at holde godt øje derude.

Så har der været stille indtil den 26. marts, hvor jeg blev kontaktet over Facebook af en, som bad om at få tilsendt nogle billeder af Knold. Han mente at have set på Kildevældet den 25. marts omkring kl. 16.00. Jeg kunne først komme ud og kalde den 27. marts, og der var ikke nogen kat. Til gengæld var der tydelige tegn på en nedlagt solsort, og det er Knolds speciale, men det er nok gældende for mange katte.

Der er delt 100+ flyers ud, og jeg har hængt 20 plakater op rundt i byen indtil videre.

Der er en dusør på 500 kr. på oplysninger, der får Knold hjem.

Her er Knold efterlyst
Den 3. marts blev han efterlyst i gruppen Bjerringbro-By samt i gruppen Bjerringbro-By Mistet og fundet

Den 16. marts blev Knold efterlyst på siden På vej hjem. Fremlysning og efterlysning af dyr i hele landet. Hensigten med denne gruppe er at få dannet et landsdækkende netværk i Danmark hvor alle kan lægge artikler og annoncer ud med efterlyste dyr. På denne dag blev han også efterlyst i gruppen Rødkærsbro By

Den 19. marts blev han efterlyst på siden Frem- og efterlysning af dyr i Viborg og omegn, som er en gruppe for de personer, som har dyr der er løbet væk i Viborg og omegn.

Den 22. marts kontaktes Kattepatruljen kontaktet, så de kan være opmærksomme på, om de render over Knold. Det er en forening af frivillige borgere, der tilsammen har sat sig det mål, at hjælpe katte i nød

Den 26. marts blev Knold efterlyst i gruppen Frem- og efterlysning røde/orange katte. Han bliver også efterlyst i gruppen Kattehjælpen i Viborg og omegn

Den 28. marts er han efterlyst i gruppen Facebook Viborg, i gruppen Alle os der elsker katte, i gruppen Efterlysning og Fremlysning af Katte, i gruppen Katte-forum.dk og er blevet delt af en hjælpsom person i gruppen Langå-katte – For folk med kat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *