Søde Sedoj og glade Silver

Søde Sedoj gav ridetur til Felecia og en af hendes veninder i dag. De hyggede sig bare alle tre, selv om Sedoj langt hellere går i skoven end på ridebanen. Han gik nok så pænt rundt med dem, og han var selvfølgelig ikke meget for at trave med Felecias veninde, da han ikke kender hende, men det gik så også fint nok bare i skridt. Det er jo trods alt noget andet, at ride i en Bareback Pad, når man er vant til en rigtig sadel. Han er bare så flink ved pigerne ham Sedoj. Jeg er så beæret over alle de år, som vi har haft sammen, og jeg ønsker og håber på, at der er mange flere til os endnu.

Silver havde sin egen lille fest med bukkespring og hurtigløb rundt på marken, og især rundt om ridebanen. Han er godt nok en frisk lille livsglad pony. Det bliver så fantastisk at følge ham resten af hans liv. Jeg er efterhånden blevet ret glad for denne bette ponyknægt, og glæder mig så meget til, at vi skal i gang med tilkøre ham, lære ham tricks osv.

Billeder af Sedoj

Video af supersprinteren Silver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *