En skøn dag med hestene

Det har simpelthen været sådan en skøn og hyggelig dag sammen med Sedoj og Silver i dag. Begge var i rigtig nusse-humør som det kan ses på billederne herunder. Lille Silver er efterhånden vist blevet ret glad for mig, og jeg er meget glad for ham. Sedoj gav i dag endelig lov til en rigtig dejlig hyggestund med nus og kys på mulen. Han er altså bare verdens bedste Døjser!

Uanset om jeg har haft en god eller dårlig dag, så gør det altså bare noget godt for sjæl og sind at komme i stalden. Her tørrer tårerne. Her bliver smilet større, og har det været væk, så bliver det fundet, når en lille blød hestemule forsigtig nusser mig i nakken. Her bliver stress til indre ro. Her bliver jeg til mig…

Billeder fra en dejlig dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *