Banetræning hos GDR

Så var Felecia og Sedoj samt Silver og mig til banetræning hos Gudenådalens Rudeklub. Det var en rigtig hyggelig dag.

Egentlig var det lidt spændende, om vi kunne komme afsted, for jeg havde valgt, at vi skulle med traileren i dag, og det er bestemt ikke Sedojs favoritting. Men ikke desto mindre gik han i traileren efter et par alvorsord. Silver havde også sit eget trick, for han smækkede et forben over forbommen, og stod der. Og jeg kunne nærmest ikke binde den lille fyr stramt nok til, at han lod være. Til gengæld stod han ordentligt så snart vi kørte.

Sedoj svedte lidt, da vi ankom, men begge heste tog det bare så pænt, at være ankommet til det nye sted. Sedoj blev sadlet op, og så red Felecia ham rundt på opvarmningen uden problemer. I starten gik jeg med sammen med Silver, men efterhånden turde hun ride rundt selv. De to var bare nogle absolutte stjerner…

Silver var i hopla, og blev meget forelsket i en lille palomino. Han kunne rigtig vise sig frem med lette fjedrende skridt. Men han var nu også en dygtig lille pony…

Jeg fulgte Felecia ind på banen, og hun startede med at ride klassen “Bom på jord” med mig ved siden side, men inden hun nåede halvdelen rundt, red hun ham selv. Og det opdagede hun faktisk slet ikke, før til sidst. OG så var hun selvfølgelig meget stolt…

Silver var en lille duracellkanin, der fandt det yderst fascinerende at komme ind på banen alene, og han havde travlt med at komme hele banen rundt. Der var ingen tvivl om, at han synes det her “stævne” var rigtig sjovt!

Billeder fra dagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *