Flabede Silver og smukke Sedoj

Silver var bare en rod i dag, men som sædvanlig var han det på den mest charmerende måde. Han skar ansigter af mig, bed i min trøje, hev i den og var i det hele taget ret pågående. Men det var med det sødeste glimt i øjet, så det er slet ikke til at stå for.

Mens Silver var flabet stod Sedoj bare og var smuk, og det er han jo fantastisk god til…

I lang tid har han efter kort tid i selskab med mig gabt, gryntet og et par gange også lagt sig ned sammen med mig. Det er en fantastisk fornemmelse, når det sker. Gaberiet kan måske tilskrives, at jeg er enormt kedelig at være sammen med. Det er dog også den mulighed, at han viser mig, at han er under mig hierarkiet, og gerne vil være min ven, hvis han ellers opfatter mig som en del af hierarkiet og som en mulig ven. Det, som jeg tror er mest sandsynligt ud fra måden han gaber er, at han er så tryg og tilpas med mig, at han giver slip på spændinger, når vi er sammen. Lidt fascinerende ellers, at man kan få så tæt en kontakt, at dette er muligt. Men altså i bund og grund er denne gaben et mysterium. Sedoj har aldrig gjort det på denne måde, men Silver gør det næsten hver dag, og gerne helt op i hovedet af mig…

Billeder af smukke Sedoj

Billeder af flabede Silver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *