En dejlig aprilsdag

Dagen i dag var bestemt ikke nogen aprilsnar. Det var tilgengæld en rigtig skøn dag i selskab med Silver og Sedoj. Solen skinnede og drengene var bare rigtig søde.

Sedoj fælder helt vildt, så han blev striglet ude på marken. Da vi var færdige, takkede han for god behandling ved at gå hen og rulle sig – Jamen selv tak søde Sedoj! Nu blev han nærmest mere beskidt, end da vi fandt striglerne frem. Men heldigvis er hans skønhed og dejlighed ikke betinget af, hvor ren eller beskidt han er. Sedoj er så smuk med en aura af klogskab og årenes visdom. Hans ro og balance gør godt for enhver, der er sammen med ham. Her kan man tale om smuk indeni og udenpå. Skønne dejlige Sedoj.

Smukke Sedoj – med det vise blik, som kun en ældre erfaren hest kan have.

Det der ansigt varmer mit hjerter så meget.

Lidt pels kom der da af ham, så nu kan fuglene bare komme og hente det…

Og så rullede han sig… Det ligner ligefrem, at han står og småsmiler over resultatet…

Der er fuld fart på drengene, når de leger på folden. Så kan selv gode gamle Døjsen komme op i gear, og løbe stærkere end Silver og sætte den bette frækkert på plads…

Silver var som altid en rigtig hyggetrold, der allerhelst ville være i min lomme frem for at stå på egne ben i græsset. Skøre bette pony. Han er generelt min skygge på folden. Han kommer gerne løbende til leddet, så snart han hører os komme.

Silver ved godt, at han er fyldt med charme, selvtillid og lækkert hår. Han vil rigtig gerne nappe lidt i tøjet, og hjælper gerne med at åbne velcro og lynlåse, og forsøger ihærdigt også at lukke dem igen. Han er en lille bandit, er han, men med lækkerhed når man langt – i hvertfald ifølge Silver.

Hvis jeg ikke må være i din lomme, må jeg så være ovenpå dit hoved?!

Hey, hvad laver du? Det skal jeg da helt klart være med til…

Min lille hyggefis…

Smukke Silver viser sig fra sin bedste side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *