Filmstjernen Sedoj

I dag skulle nogle elever fra Nørgaards Højskole komme forbi og filme Sedoj til scene i en af deres film. Felecia ville dog gerne ride ham inden, og han havde kun godt af, at blive varmet op, inden han skulle filmes.

Filmholdet bestod af en nervøs rytter, en der skulle trække Sedoj, der ikke kendte til heste, og så de to med kameraet, der vist kendte mest til heste. Men Sedoj er jo sød, og det gik godt. Rytteren endte med at ride med armene over hovedet. Trækken flyttede dog ikke foden hurtigt nok, og fandt ud af, hvor meget en hest vejer, når den står på en storetå. Heldigvis slap han med lidt beskidte sko.

Jeg håber at få lidt film tilsendt, når de er færdige med den…

Sedoj og filmholdet

Smukke Sedoj

De er bare så fine sammen de to

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *