Hjemme fra ridning

Sedoj og Silver går nu og hygger sig på marken, efter de har været med til ridning. Det var en lille gåtur på knapt 4 kilometer derhen, og så stod Silver i en boks, mens Sedoj gik undervisning med Felecia. Derefter var det så knapt 4 kilometer hjem igen…

Silver var en absolut stjerne på turen. Da jeg har ondt skulderen, måtte han gå på min venstre side, og det plejer han jo ikke. Men det fungerede bare på trods af, at det var noget helt nyt. Han var knapt så meget stjerne i boksen, for han havde fundet ud af, at han kunne stejle, og så nå op til kanten af bokslågen, hvor han så stod og kiggede ud. Skøre bette pony…

Sedoj er jo en lille guldklump, der bare giver Felecia den ene gode oplevelse efter den anden, når de laver noget sammen… Han gik med i undervisningen uden nogle dikke-darer, og de både fik skridtet, travet og galoperet. Bolden blev fundet frem, og så legede de lidt med den, inden det var slut med dagens undervisning, og vi skulle hjemad.

Da vi kom hjem blev Sedoj sprøjtet med Absorbine Ultrashield. Silver havde bestemt ikke lyst, og det skal trænes, så han ikke bliver bange for en sprayflaske, men det skulle ikke trænes i dag efter godt og vel 3 timers ridning. Så derfor var det kun Sedoj, der blev sprøjtet, og han blev kun sprøjtet under maven, så han virrer lidt med hovedet og ørene. Som det kan ses her på videoen, er der forskel på, hvor meget de er generet af insekterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *