Hestene hygger sig

Hestene hygger sig i løsdriften. De slapper af i dag, og på sådan en dag tilbringes rigtig meget tid i skuret.

De havde besøg af smeden, og Sedoj trængte til at få rettet især den sorte forhov op. Han går lidt skævt på denne forhov, og dermed slider han den skævt. Han er nu så gammel, at han selvfølgelig ikke skal rettes, men blot holdes på plads. Han har ligeledes en lille kløft i hoven, men den bliver holdt nede ved regelmæssig beskæring.

Silver skulle lige tø op til smeden, selv om de har mødt hinanden nogle gange før. Silver er en lidt reserveret fyr – dog med 100% tillid til mig og Felecia, men det tager altså lidt tid, inden han sådan lader andre komme tæt på. Han havde dog ingen problemer med at nulre smeden i nakken, da de stod på hver sin side af rækværket mellem løsdriften og staldgangen. Hans hove trængte kun til en let tilretning, og så var han så god som ny.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *